Desværre, så sender vi ikke til dit land

se vores shipping destinationer

Vedr. spørgsmål: Vores service center er åbent fra kl. 09:00. Du kan ringe til os på 70204011, eller sende os en e-mail.

Nerve CF

Perfekt til trails, bjerge og maraton

bike

Super – 129,25 Point

"Enestående - testvinder!, Suveræn! Verdens bedste cykel!". Straks efter lanceringen, så dominerede denne carbon Nerve CF full suspension mtb allerede testene i de største cykelmagasiner på markedet. Design verdenen var også meget imponeret over Nerve CF's elegante design. "State of the art" og belønnet med de internationalt anerkendte reddot, IF design Gold Award og Good Design priser. Hjertet af cyklen, den 1900g lette carbon ramme er med one-piece full-carbon bagtriangel med Flex Pivot bagstag, der eliminerer behovet for et link ved dropout. Materiale layup og design giver en afbøjning på ca. 3,5 grader, der normalt opnås ved et leje (Flex Pivot technology). Denne innovative teknologi minimerer vægt og vedligehold uden at gå på kompromis med affjedringsperformance, vandret stivhed og holdbarhed.

Den optimerede kinematik sikrer enestående klatreegenskaber. Med et flydende bagdæmper ophæng og en kort, stiv og let monocoque carbon rocker arm, giver den stive og lette bagtriangel dig 120mm lineær affjedring, der gør at du glider let ned mod dalen. For at sikre en altid optimeret sadelposition, så er alle modellerne udstyret med en RockShox Reverb Stealth Vario sadelpind, der let og hurtigt kan indstilles fra styret.

modeller

Nerve CF 9.0 LTD 3.599 €

Nerve CF 9.0 2.999 €

Nerve CF 8.0 2.499 €

Flex Pivot

Bagstagene består af en integreret og fleksibel carbon struktur. Dette betyder, at de flekser under kompression. Nævnte fleks på kun 3,5° er minimal. Hermed er der ikke mere behov for pivot led på kædestagene. Dette reducerer også både slid og vægt.

Aluminium rockerarm med flydende dæmper

Det nedre dæmper øje er ikke monteret på hovedrammen, men bevæger sig sammen med bagtrianglen i forlængelse med kædestagene. Gennem afstemning af udvekslingsforholdet ved øvre og nedre dæmper øje, så muliggøres en optimering af kinematiklinjen, og det ved brug af en minimal, men effektivt brugt materialemængde.

One-piece bagtriangel

Hele bagtrianglen er lavet af carbon og i ét stykke uden svejsninger eller pivot led. Dette gør bagtrianglen ekstremt stiv og samtidigt meget let. Som en ekstra bonus giver det også cyklen et unik design.

Indvendig kabelføring for Stealth – Luk bar åbning i skrårør

Det hydrauliske kabel til Reverb Stealth sadelpinden føres inde i rammen. Dermed undgås behovet for ekstra irriterende kabel guides. For de ryttere, der ikke ønsker en Vario sadelpind, så kan kabelguides og outlet konnektorer forrest fjernes helt, så der ikke er et eneste unødigt gram på cyklen. Rammen fremstår meget stilren, både med og uden Reverb Stealth sadelpinden.