Desværre, så sender vi ikke til dit land

se vores shipping destinationer

Vedr. spørgsmål, kontakt venligst vores service center. Vi er på telefonen til kl. 16:00. 70204011

Grand Canyon AL 29

Allrounderen til enhver situation

Mbr

Test vinder - Women's Hardtail of the Year

Grand Canyon AL serien er baseret på de erfaringer, vi har fået med den World Cup testede Grand Canyon CF SLX, og den kombinerer de typiske 29'er fordele med en lidt mere komfortabel siddeposition. Gode klatre- og nedkørselsegenskaber, optimalt grip grundet den større dæk kontaktflade og mindre rullemodstand: Grand Canyon AL imponerer med enestående allround kvaliteter og uovertruffen effektivitet. Den førsteklasses aluramme med progressiv geometri og rørudformninger giver en komfortabel køreposition, mens den centrale position på cyklen giver øget sikkerhed og komfort i ethvert terræn.

Det lave kronrør sikrer gode klatreegenskaber - rytterens vægt forbliver over forhjulet selv på de helt stejle stigninger. Uanset om det gælder en tur efter fyraften, en længere tour eller et maraton mtb løb, så er du klar til det hele med Grand Canyon AL. XS rammen er kombineret med 27,5" hjul - den komplet redesignede ramme med velvalgt udstyr, giver derfor den optimale samlede pakke vedr. geometri og køreegenskaber for denne ramme str.

modeller

Grand Canyon AL 6.9 949 €

Grand Canyon AL 29 6.9 CH 999 €

Grand Canyon AL 5.9 W 749 €

Grand Canyon AL 5.9 749 €

Grand Canyon AL 29

Afbalanceret 29'er geometri

For en sporty og komfortabel kørestilling. Krankboksens position mellem akslerne gør det lettere af forcere vanskeligt terræn, og eliminerer fornemmelsen af at være for langt fremme på cyklen. Derfor garanterer Yellowstone AL 29 afbalancerede og stabile køreegenskaber under alle forhold.

udskifteligt geardrop

For at beskytte rammen i tilfælde af styrt, så kan geardroppet, hvis det er blevet beskadiget, let udskiftes.

Sadelrør sammenføjning

Krankboks sammenføjning