Desværre, så sender vi ikke til dit land

se vores shipping destinationer

Send os venligst en e-mail.

Spectral AL

Designet til kompromisløse all-mountain udfordringer

Hurtig, effektiv, sjov og sikker

Spectral AL er vores svar på kompromisløse all-mountain krav. Den komplet nydesignede highend aluramme, med en vandring på hele 140mm, er fuld af nye og gennemtestede tekniske detaljer, såsom "Canyon Through Axle", integreret kædestag beskytter, Press fit kranklejer og integreret bagskifter. Spectral AL imponerer med sin alsidighed på stejle stigninger, snoede single tracks og tekniske nedkørsler. 27,5" hjulene giver et perfekt kompromis mellem stor smidighed og meget jævn kørsel, såvel som en lav vægt.

"Raffineret enkelthed", fokusering på det essentielle - dette var målene med udviklingen af Spectral AL. Det markante, innovative design fremstår klart og strømlinet, og det for de forskellige komponenter til at smelte sammen med rammen og forme en samlet enhed. Bagstagene løber via rockerarmen sammen med overrøret og former Spectral AL´s flotte umiskendelige ramme silhuet. Sæt dig op, cykel og ha´det sjovt - Oplev den nye Spectral AL nu.

modeller

Spectral AL 9.0 EX 3.099 €

Spectral AL 9.0 SL 3.499 €

Spectral AL 8.0 2.699 €

Spectral AL 7.0 2.199 €

Spectral AL 7.0 W 2.199 €

Spectral AL 6.0 1.999 €

TAPERED STEERER

Anti-Squat Kinematic

Postmount standard

Takket være Postmount standard på baghulet, er skruerne nu udelukkende påvirket af spænding og ikke længere af forskydning. På denne måde er hele cyklen sikrere. Aluminiumsrammen afleder varmen bagud mod bagtrianglen og sikrer derved høj stabilitet.

Canyon Through Axle