Desværre, så sender vi ikke til dit land

se vores shipping destinationer

Vedr. spørgsmål, kontakt venligst vores service center. Vi er på telefonen til kl. 16:00. 70204011

Strive AL

Downhill begynder med opkørslen

bike sport NEWS

Super kritik

Sjov, action og frihed. Modellerne i Strive AL serien giver ultimativ enduro køreglæde og trail entusiaster, der elsker touring eventyr og ambitiøse raceorienterede mtb ryttere. Derfor er Strive AL førstevalget for Canyon Factory Enduro teamet til brug i Enduro World Series. Med sine enestående køreegenskaber på nedkørsler, så vil Strive få adrenalinen til at pumpe gennem din krop, og den mestrer ligeledes krævende og stejle stigninger. Unik hydroformet letvægt ramme, stiv 270° box der giver kinematik performance ideel for enduro rytteres, såvel som effektiv anti-squat kinematik. Bagtrianglen arbejder med nålelejer i bagdæmper ophænget meget sensitivt på nedkørsler og absorberer effektivt selv meget kraftige stød.

Den "trail optimerede geometri" med lavt tyngdepunkt, lav kronrørsvinlel og korte kædestag sikrer, at Strive AL forbliver sikker og stabil på de meget hurtige passager, og samtidigt meget legesyg og smidig i skarpe kurver og i jumps. RockShox Reverb Stealth Vario sadelpind er standard på alle modeller, og den fuldender flot en uovertruffen enduro pakke. Med 125mm drop, trinløs indstilling og indvendig kabelføring. så kan du se frem til markant mere bevægelsesfrihed.

modeller

Strive AL 9.0 Team 3.599 €

Strive AL 8.0 Race 2.799 €

Strive AL 8.0 CH 2.499 €

Strive AL 8.0 2.499 €

Strive AL 7.0 2.199 €

HYDRO 14

270° BOX

Den lette og stive 270° BOX genererer en optimeret responskurve for at opfylde behovene hos de mest krævende enduro ryttere. Denne BOX giver i starten mulighed for en lineær responskurve, hvilket sikrer en responsiv kørsel. Kurven bliver gradvist mere progressive mod slutningen, og den hjælper med at forebygge bagdæmperen i banke i bund i ekstremt terræn og ved jumps. Den korte vippearm giver den nødvendige stivhed. Derudover har vi også formået at holde hele denne BOX så let som muligt uden på nogen måde at gå på kompromiter stivheden. 270° BOX giver også mulighed for cyklens tyngdepunkt placeres endnu lavere. Dette gør cyklen markant mere adræt.

180mm Postmount

INDVENDIG KABELFØRING