Desværre, så sender vi ikke til dit land

se vores shipping destinationer

Send os venligst en e-mail.

Torque EX

En ramme - 3 koncepter

Ingen trails er for lange for dig, ingen stigninger er for høje i jagten på den optimale køreoplevelse. Takket være optimeret anti-squat kinematik og X12 through-axle, så klatrer denne lette super-enduro Torque EX let mod toppen. Eventyret kan begynde: På nedkørslen jævner den store 180mm vandring med Cane Creek Double Barrel Air sikkert de store forhindringer ud, selv på meget krævende downhill passager. Sag monitoren giver dig mulighed for lynhurtigt at indstille affjedringen op til det ønskede setup.

Uanset om det gælder downhill i høj fart eller kørsel på diverse trails, så lover den livlige Torque EX dig maksimal køreglæde. Den korte bagtriangel gør cyklen meget manøvredygtig, mens den lavt placerede krankboks sikrer en endnu bedre siddeposition. Dette giver bedre præstationer i sving og ved hop. RockShox Reverb Stealth sadelpinden med trinløs indstilling og remote på styret øger ligeledes køreglæden. Den er monteret som standard på alle modeller undtagen Gapstar. Torque EX Gapstar, Trailflow eller Vertride - vælg din favorit.

modeller

Torque EX Vertride 3.299 €

Torque EX Trailflow 2.599 €

Torque EX Gapstar 2.199 €

SAG MONITOR

ANTI-SQUAT-KINEMATIK

X12 thru-axle

EKSTRA BRED VIPPEARM PÅ BAGTRIANGEL

Den ekstra brede vippearm giver meget ekstra stivhed og er dobbelt i midten, hvilket giver mulighed for stor design frihed. Et ekstra bredt beslag giver et meget højt stabilitetsniveau. Takket være det overdimensionerede skrårør har Canyon designerne kunne lave et meget stift bagdæmper monteringsbeslag. Canyon har komplet redesignet alle links på bagtrianglen. Resultatet er en meget stor holdbarhed og optimalt letløbende lejer. Et eksempel er rocker arm lejet: Specielle konisk udforming garanterer at delene passer perfekt sammen og giver et meget præcist lejesæt. Et andet godt eksempel er hovedlejet: Den to-delte aksel er ikke kun nem at samle og vedligeholde, men den koniske udformning garanterer ogsp en optimal belastningsoverførsel fra kædestag til hovedramme. Den særlige udforming at krankbokshuset har muliggjort en optimal routing til forskifteren, og dette garanterer opimal performance på sporene.