Desværre, så sender vi ikke til dit land

se vores shipping destinationer

Vores service center er åbent igen i morgen kl. 09:00. Send os venligst en e-mail.

Yellowstone AL 29

Den ideelle begynder 29'er model

Yellowstone AL 29 er stjernen i Canyon serierne, når det kommer til high performance til lav pris. En let og robust aluminium ramme kombinerer afbalanceret 29'er geometri med en knivskarpt kalkuleret udstyrsliste, inkl. hydrauliske skivebremser og RockShox forgaffel med lockout. Den centrale køreposition og et gennemtænkt Stack-to-Reach forhold sikrer høj stabilitet, og giver dig en sporty, men komfortabel position på cyklen.

Resultatet? En smidig cykel, der er nem af håndtere, selv når du kører på grænsen. De store dæk giver dig et ekseptionelt grip på sporet, med stødabsorbering og nemmere forcering af forhindringer. Super performance både opad og nedad, sammen med pålidelige køreegenskaber gør Yellowstone AL 29 til en ideel all-rounder og den perfekte partner på lange ture.

MODELLER

Yellowstone AL 4.9 699 €

Yellowstone AL 3.9 599 €

Afbalanceret 29'er geometri

For en sporty og komfortabel kørestilling. Krankboksens position mellem akslerne gør det lettere af forcere vanskeligt terræn, og eliminerer fornemmelsen af at være for langt fremme på cyklen. Derfor garanterer Yellowstone AL 29 afbalancerede og stabile køreegenskaber under alle forhold.

udskifteligt geardrop

For at beskytte rammen i tilfælde af styrt, så kan geardroppet, hvis det er blevet beskadiget, let udskiftes.