Desværre, så sender vi ikke til dit land

se vores shipping destinationer

Vedr. spørgsmål: Vores service center er åbent fra kl. 09:00. Du kan ringe til os på 70204011, eller sende os en e-mail.

 

GRAND CANYON CF SLX 29 FRAMESET 2013

Enkelt stk. i str. L, farve team, Art. nr. A1036745

Store dæk store mål. Med den nye Grand Canyon CF SLX 29, så fortsætter vi succeshistorien med vores Grand Canyon serie. Korte kædestag for legende let, men ikke nervøs handling, lavt placeret krankboks for en god placering på cyklen, lavt kronrør for optimal fart og grip på stejle stigninger - den nye carbon 29'er scorer, ligesom alu versionen, højt med sin afbalancerede geometri, der passer perfekt til de krav der stilles til 29" mountainbikes. Succesen bag denne carbon mtb racer er skjult inde i rammen. Ved hjælp af en unik kombination af forskellige kulfiber materialer, så udnytter vi fordelene ved materialet efter alle kunstens regler. Det intelligente carbon layup giver cyklen fremragende stivheds- og komfort niveauer, og lægger konkurrenterne langt bag sig. Store dæk giver fremragende køreegenskaber - og det ekstremt stive og overdimensionerede kronrør sikrer endnu mere sportslige køreegenskaber og endnu større sikkerhed på hurtige nedkørsler. Et andet højdepunkt er Impact Protection Unit (IPU) systemet i headsettet, der forhindrer styret i at beskadige overrøret ved styrt. Med sin race testede geometri, så er den nye Grand Canyon CF SLX ideel til ambitiøse XC og mtb maraton.

Ny cykel/ramme i fejlfri stand
DETALJER

VÆR OPMÆRKSOM! Se venligst på specifikationslisten for at se komponenterne på denne aktuelle cykel.

Cykler i denne kategori er nye cykler uden nogen form for skader. Disse kan være fra tidligere års modelserier eller specielle individuelle cykler. Cyklerne er udstyret som det aktuelle års model. Som ved alle Factory Outlet cykler giver vi på Kategori 1 cykler, den samme garanti som på aktuelle serieproducerede cykler.

NU KUN: 1.199,00 €
Før pris: 1.699,00 € Du sparer: 500,00 €
Ramme Canyon Grand Canyon CF SLX
Headset Cane Creek 40
Sadelpind Ritchey Flexlogic Trail Carbon
Værktøj Pure Cycling Torque Wrench
Håndbog Pure Cycling Handbuch MTB
Vægt 1080 g