Desværre, så sender vi ikke til dit land

se vores shipping destinationer

Vedr. spørgsmål: Vores service center er åbent fra kl. 09:00. Du kan ringe til os på 70204011, eller sende os en e-mail.

 

ULTIMATE CF SLX 9.0 CT 2014

Enkelt stk. i str. XS, farve stealth, Art. nr. AS1008914

"Årets cykel 2013" (Le Cycle), "Månedens cykel" (Vélo Magazine), "Enestående score" (Pro Cycling), "Superb" (Road Bike), "Utroligt resultat – testvinder" TOUR). Ultimate CF SLX er en af verdens letteste carbonrammer. Rammen vejer kun 790g i en str. M, og den sætter nye standarder med sin kombination af vægt, stivhed, komfort og design, samt de fantastiske køreegenskaber og den knivskarpe handling. Denne carbon racer har en iøjnefaldende bagtriangel med sofistikerede VCLS bagstag. Der er direkte forbindelse mellem bagstag og overrør, hvilket giver bagtrianglen en ekstrem høj lateral stivhed. Overrøret og det nye Maximus sadelrør er ligeledes lavet fladere for øget komfort. Samspillet mellem den stivere Press fit krankboks og de asymmetriske kædestag sikrer superb performance og en utroligt komfort. Komforten er yderligere øget med den nyeste generation One One Four SLX forgaffel. Denne race forgaffel med full carbon dropouts har en ekstremt høj lateral stivhed samt VCLS teknologi til at absorbere hårde stød og vibrationer. Dette beskytter dine muskler og led og sparer værdifuld energi til finale spurten. (allerede muligt i 2013) Alle modeller kan opgraderes med VCLS 2.0 sadelpind. Denne helt vedligeholdelsesfrie VCLS Post sadelpind vejer kun 220g og er tilgængelig i to versioner: Den lige version med et set back på 2mm eller -10mm (+2mm til -10mm). En vinklet version med et set back på +25mm eller +13mm. Det betyder at ryttere i alle størrelser kan finde deres optimale køreposition. Dette, kombineret med den gennemtestede VCLS teknologi i denne super letvægt carbon ramme, giver en suveræn komfort og performance.

Cykel med minimale tegn på brug og slid
DETALJER BILLEDER

VÆR OPMÆRKSOM! Se venligst på specifikationslisten for at se komponenterne på denne aktuelle cykel.

Kategori 3 beskriver cykler og rammer der har få tegn på slid og brug. Det kan f.eks. være at en kunde har returneret en cykel indenfor de 30 dage og allerede har kørt en enkelt eller to ture på den. Det kan også være en cykel der er blevet testkørt. Kassette og kæde viser ingen målbare tegn på slid eller brug. Rammen og ligeledes komponenterne kan have skrammer, lakskader eller farve afvigelser. Som ved alle Factory Outlet cykler giver vi på Kategori 3 cykler, den samme garanti som på aktuelle serieproducerede cykler. Ydermere er cyklerne bygget af vores montage team, kontrolleret og hvis nødvendigt justeret.

NU KUN: 3.949,00 €
Før pris: 4.199,00 € Du sparer: 250,00 €
Ramme Canyon Ultimate CF SLX
Forgaffel Canyon One One Four SLX
Headset Acros Ai-70 Fiber
Bagskifter Shimano Dura-Ace RD-9000 11s
Forskifter Shimano Dura-Ace FD-9000
Skiftegreb Shimano Dura-Ace ST-9000 11s
Bremser Shimano Dura-Ace ST-9000
Bremser Shimano Dura-Ace BR-9000
Nav Mavic Ksyrium SLR WTS Exalith 2
Kassette Shimano Dura-Ace CS-9000 11s 11-28
Fælge Mavic Ksyrium SLR WTS Exalith 2
Dæk Mavic Yksion Pro SSC GripLink
PowerLink
Kranksæt Shimano Dura-Ace FC-9000
Klinger 50/34 (Compact)
Krankboks Shimano SM-BB92-41B
Frempind Ritchey WCS 4-Axis 44 1 1/4 Zoll
Styr Ritchey WCS EvoCurve
Styrbånd Canyon Ergospeed Gel
Sadel Fizik Antares
Sadelpind Canyon VCLS Post (15 - 35mm Setback)
Pedaler - - -
Værktøj Pure Cycling Torque Wrench
Håndbog Pure Cycling Handbuch MTB
Vægt 6,4 Kg