Desværre, så sender vi ikke til dit land

se vores shipping destinationer

Send os venligst en e-mail.

Aeroad CF

Angrebsivrig og aerodynamisk WorldTour anfører i en og samme cykel

feltet.dk

Canyon leverer her intet mindre end en fuldblods racercykel. Ramme, og komponenter går i den grad op i en højere enhed

RoadBike Testsieger

Enestående - Testvinder

Cykel-Motion

Super cykel til pengene, geniale detaljer og køreegenskaberne fås ikke meget bedre.

Aeroad CF 8.0 Di2 : Juvelen hos Canyon

Superb acceleration, enestående aerodynamik og imponerende køreegenskaber - disse er de vindende egenskaber for Aeroad CF, der hjalp Joaquim "Purito" Rodríguez til at nå en podieplads i Tour de France 2013. Aeroad CF er en af de mest succesfulde landevejscykler i pro feltet - med en 1. plads på UCI verdensranglisten i 2011, 2012 og 2013, mange løb og etapesejre i prestigefyldte løb såsom Flèche Wallone, Giro d`Italia og Vuelta a España. Denne aero racer vil i 2014 fortsætte sin succes historie som vores World tour team Katusha's team cykel. Denne verdensklasses carbon ramme med Aeroblade SL carbon forgaffel sikrer overlegen stivhed og aerodynamik. En af de innovative detaljer på aero forgaflen er det patenterede justerbare "Rake Shift". Fremløbet kan justeres med op til 5mm ved blot at rotere inserts i dropouts.

Det ændrer køreegenskaberne på Aeroad CF fra sporty og smidige til balancerede og stabile. Mere komfort samt bedre ydelse og højere hastigheder - du kan tilpasse din køreposition til dine specifikke behov med den alsidige Canyon VCLS sadelpind. Den ovale VCLS aero sadelpind indeholder carbon og basaltfibre, hvilket kombinerer aerodynamisk form med overlegen komfort og optimale justeringsmuligheder. Det koniske kronrør reducerer frontarealet, hvilket sammen den indvendige kabelføring, gør denne aero cykel endnu mere strømlinet.

modeller

Aeroad CF 9.0 TEAM 5.499 €

Aeroad CF 9.0 SL 3.799 €

Aeroad CF 9.0 3.699 €

Aeroad CF 9.0 CH 3.699 €

Aeroad CF 8.0 SL 3.099 €

Aeroad CF 7.0 Di2 2.899 €

Aeroad CF 7.0 2.399 €

Aeroad CF 7.0 CH 2.399 €

Aeroad CF Frameset me. 1.399 €

Aeroad CF Frameset el. 1.399 €

RAKE SHIFT

VCLS AERO POST

INDVENDIG KABELFØRING OG KONISK KRONRØR

AEROBLADE SL

Aerodynamisk, let, stiv, komfortabel - målsætningerne vi havde under udviklingnen af Aeroblade SL carbon forgaflen blev hurtigt fastsat. Realiseringen af disse mål blev dog noget mere kompliceret. Vi var i stand til at forene modsætninger, og vi tog det bedste fra de enkelte områder for at konstruere den helt nye Aeroblade SL carbon forgaffel. Det geniale ved det er, at særlige basalt fibre garanterer lodret komfort og har allerede bevist dette i Canyon VCLS Aero Post, hvor de opnåede en betydelig gevinst mht. komfort. Belastningsoptimering af de lagte carbonfibre er ansvarlig for den lateral stivhed. Dette giver så mulighed for den bedst mulige overførsel af kraft og en absorbering af kraftige stød og vibrationer, når gaflen udsættes for spidsbelastninger. Udformningen af gaflen er et perfekt kompromis mellem aerodynamik og lav vægt. Gaflen er en af de aerodynamiske højdepunkterne ved Aeroad CF og den er samtidig en rigtig letvægter.