Desværre, så sender vi ikke til dit land

se vores shipping destinationer

Vedr. spørgsmål, kontakt venligst vores service center. Vi er på telefonen til kl. 16:00. 70204011

Roadlite AL

En testvinder cykel til overkommelig pris

feltet.dk

Virkeligt meget cykel for pengene.

"Den suveræne ramme og gennemtænkte detaljer sikrer høj komfort, samtidigt med at sikkerheden og velvillige køreegenskaber vil inspirere begyndere. Udstyret er i topklasse. Enestående!" det var ordene fra testrytterne hos RoadBIKE (06/2013).
Vi har givet vores succesfulde testvinder cykel et face lift til den nye sæson, og cyklen er udstyret med helt nye Canyon dele. En af nyhederne er den nye One One Eight SL carbon forgaffel, der kun vejer 350g. Den udfører præcist dine kommandoer med optimal stivhed og høj komfort. De lige og slanke gaffelben giver denne førsteklasses aluramme et mere sporty og strømlinet udseende. Dette giver sammen med den optimerede geometri en komfortabel, men stiv cykel, der sikrer dig optimal fremdrift. Cyklen vil imponere på træningsture samt til diverse motionsløb.

Vi har udstyret alle Roadlite AL modellerne med Canyon VCLS sadelpinden for optimal komfort. Takket være et specielt fiber layup, så er det muligt at opnå en optimal dæmpning samt maksimal stødabsorbering. Dette mindsker belastningen på musklerne, så man kan præstere mere og i længere tid. Den lette asymmetriske Canyon sadelklemme er allerede blevet belønnet med iF product design prisen. Perfekt forarbejdet og med unikke køreegenskaber fra kun 7829 dkk - med denne cykel, så kan du opleve Canyons sporty teknologi.

modeller

Roadlite AL 7.0 1.199 €

Roadlite AL 7.0 TEAM 1.199 €

Roadlite AL 6.0 SL 899 €

Roadlite AL 6.0 CH 899 €

Roadlite AL 6.0 899 €

Roadlite AL Frameset 449 €

MAXIMUS SADELRØR

Smal for oven, ellipseformet for neden og flad på den ene side: Det patenterede Maximus sadelrør giver bagtrianglen optimal stivhed til spurten pga. den store kontaktflade til krankbokshuset. En forskifter kan nemt monteres da den ene side af sadelrøret er fladt. Det lidt kegleformede sadelrør som spidser til i toppen og VCLS teknologi (de tynde bagstage) medfører en vis dæmpningseffekt og giver dermed en god komfort trods den ekstreme stivhed. Komfort, stivhed og stabilitet, disse er kvaliteter som er forenet i enhver Canyon cykel.

ONE ONE EIGHT CF CARBON FORGAFFEL

Især mht. til forgaflen viser carbons fordele sig tydeligst. Carbon er let og stivt, hvilket gør cyklen mere adræt, men stadig fleksibel når carbonen anvendes korrekt. Dette gør hele cyklen sikrere
Med One One Eight CF gaflen, har vi udnyttet vores mangeårige erfaringer, mere præcist fra udviklingen af testvinder forgaflen One One Four SLX. Resultatet: en stiv og let gaffel, der tilbyder maksimal kompatibilitet med de fleste frempinde på markedet takket være den fortsatte brug af 1 1/8" stilk.
Carbon forgaflen med aluminium skaft og ideelle stivhedsværdier sikrer problemfri kørsel og præcis konvertering af rytterens kommandoer. Med en vægt på kun 520g bidrager den til et vellykket vægttab på Roadlite platformen.