Desværre, så sender vi ikke til dit land

se vores shipping destinationer

Vores service center er åbent igen i morgen kl. 09:00. Send os venligst en e-mail.

EMNER
faq
 

Hvordan modtager jeg min faktura?

Du vil modtage din faktura som et pdf dokument vedhæfte en email. Hvis vi ikke har din mail adresse, vil vi sende den med posten. Hvis du afhenter din cykel i Koblenz, vil du få den af os ved afhentningen.

Kan en carbonramme pludseligt knække efter et styrt?

Muligheden for at en high-quality carbon ramme svigter efter et styrt, er ikke større end med en aluminium ramme. Carbon er opbygget i lag og ved et slag kan der opstå delaminering (hvor carbonlagene løsner sig fra hinanden og ved gentagen brug forværres dette). Vores erfaring viser, at det ikke sker i praksis med en omhyggelig designet ramme udført i high-quality materiale. Delaminering er normalt ikke et problem for cykel rammer. Det er i særdeleshed carbon opbygningen som er vigtig, det gælder om at stabilisere lagene, så kræfterne overføres fra fiber til fiber. I vores F10 udgaver er der anvendt modificeret epoxy for at opnå dette og delamineringen minimeres. Ligeledes er chancen for at micro-brud ikke forplanter sig yderligere forbedret. Hvis en dalaminering alligevel skulle opstå ville den med tiden sprede sig. Dette vil udvendigt være helt tydeligt i form at deformation, lakskader, larm fra det beskadigede område, da de to dele vil gnide op ad hinanden. F10 er designet på en sådan måde, at den er meget stærk, ligesom vi har bekræftet ved utallige undersøgelser i vores testudstyr.

Er det muligt at sende ordrer uden for Europa?

Grundet dimensionerne på vores"BikeGuard" (125 x 84 x 30 cm) er dette betragtet som stort gods. Vi skal bruge din fulde adresse og adressen på den nærmeste internationale. Så snart vi har disse info kan vi sende dig en forsendelespris.
 
Du kan kontakte os på 70304011, hvis du har yderligere spørgsmål..

Hvordan gør jeg min landevejscykel klar til landevejen?

Rammerne leveres færdigmonteret klar til brug (med undtagelse af styr og hjul), med alle komponenter i en Bikeguard sammen med en boks, som indeholder de mindre dele. Placer og centrer styret på frempinden og spænd boltene på frempinden let. Efter at have monteret hjulsættet, kan den endelige justering af styret gøres. Der er vedlagt en manual med hver enkelt cykel, på side 6-8 findes en detaljeret beskrivelse.

Hvilke kropsmålinger er nødvendige for at kunne vælge min mountainbike?

For at kunne bestemme din mtb ramme str. skal vi bruge din skridtlængde, din højde og din kropsvægt.

Kan jeg købe en cykel i Koblenz og få den med ?

Alle Canyon cykler bliver samlet, justers og testkørt efter ordre. Du vil modtage en ordrebekræftelse efter at vi har modtaget din ordre. og vi vil kontakte dig så snart sin samlede cykel er klar til afhentning.

Hvordan måler jeg min skridtlængde?

VIGTIGT! Lav opmålingerne i cykelbukser og uden sko
 
Sådan måler du din skridtlængde: Du skal bruge et vaterpas, et målebånd og en hjælper.
 
1) Stå op mod en væg.
 
2) Placér vaterpasset op mod skridtet mellem benene (du kan også bruge en bog)
 
3) Tryk vaterpas eller bog mod skridtet med samme tryk som salden trykker med på cyklen.
 
4) Mål afstanden mellem gulv og toppen af vaterpas eller bog.
 
5) Skriv dette mål ned..

Hovrdan måler jeg min torsolængde?

Du skal bruge et vaterpas, et målebånd og en hjælper.
 
1) Hold vaterpasset med begge hænder (ligesom du holder på styret) med dine arme langs siden. Hold dine ben og ryg udstrakt.
 
2. Mål afstanden fra vaterpas til starten af halsen (ved brystbenet).
 
3) Skriv dette mål ned.

Skal jeg betale dansk moms ved køb af Canyon cykel fra Tyskland?

Et firma i EU skal hvis det sælger til danske kunder for over 280000 DKK om året, overgå til de danske momsregler (25%)

Er der en Canyon forhandler i mit område eller land?

Canyon sælger sine cykler direkte og udelukkende via Canyon websiden, Canyon kataloger og shoppen i Koblenz. Ved direkte salg kan vi tilbyde vores cykler til en markant lavere pris uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Vores erfarne personale og PPS systemet giver en optimal hjælp til valg af ramme str.