Desværre, så sender vi ikke til dit land

SERVICE CHAT TALK TO THE PEOPLE THAT BUILD YOUR BIKE:

CHAT IS NOT AVAILABLE RIGHT NOW. WE WILL BE BACK ONLINE SOON.

Vores service center er åbent igen mandag fra kl. 09:00. Send os venligst en e-mail.
EMNER
faq
 

Kan jeg købe en cykel i Koblenz og få den med ?

Alle Canyon cykler bliver samlet, justers og testkørt efter ordre. Du vil modtage en ordrebekræftelse efter at vi har modtaget din ordre. og vi vil kontakte dig så snart sin samlede cykel er klar til afhentning.

Hvordan modtager jeg min faktura?

Du vil modtage din faktura som et pdf dokument vedhæfte en email. Hvis vi ikke har din mail adresse, vil vi sende den med posten. Hvis du afhenter din cykel i Koblenz, vil du få den af os ved afhentningen.

Er der en Canyon forhandler i mit område eller land?

Canyon sælger sine cykler direkte og udelukkende via Canyon websiden, Canyon kataloger og shoppen i Koblenz. Ved direkte salg kan vi tilbyde vores cykler til en markant lavere pris uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Vores erfarne personale og PPS systemet giver en optimal hjælp til valg af ramme str.

Skal jeg betale dansk moms ved køb af Canyon cykel fra Tyskland?

Et firma i EU skal hvis det sælger til danske kunder for over 280000 DKK om året, overgå til de danske momsregler (25%)

Hvor lang tid skal jeg vente hvis canyon skal reparere min cykel?

Usually complaints and repairs are in-house for 7-9 working-days. During the riding season or if a defective part must be returned to the manufacturer it can take longer.
Normalt er reparations- og reklamationssager in-house i 7-9 arbejdsdage. I højsæsonen eller hvis en defekt komponent skal returneres til producenten, kan det dog vare længere.

Hvilke kropsmålinger er nødvendige for at kunne vælge min landevejscykel?

For at kunne bestemme din ramme str. skal vi bruge din skridtlængde, højde, torso længde og armlængde.

Hvad sker der efter jeg har sendt min ordre?

Hvis du bestiller online, vil du modtage en autogenereret bekræftelse på at din ordre er modtaget. kort efter vil du modtage en enedlig ordrebekræftelse med en planlagt afsendelsesdato.
 
Hvis din cykel er klar inden for de næste tre uger, vil du kort efter at have modtaget den autogenererede ordrebekræftelse modtage en forudbetalingsfaktura. For at kunne have en hurtig order ekspedition, bedes du overføre beløbet syv arbejdsdage før den angivne planlagte afsendelsesdato. Efter modtagelse af din betaling vil vi afsende din ordre hurtigst muligt. Hvis du har valgt en cykel med en afsendelsesdato mere end tre uger frem, vil du modtage en endelig ordrebekræftelse straks efter din bestilling, og ca. 3 uger for den planlagte afsendelsesdato vil du modtage en separat forudbetalingsfaktura. Når du har modtaget den, bedes du betale den som beskrevet ovenfor.

Hvad kan jeg ændre på min cykel ved bestilling?

Alle Canyon cykler bliver afsendt som illustreret og beskrevet på hjemmesiden.
Hvert efterår besluttes det hvordan cyklerne skal udstyres til den kommende sæson. Herefter bestiller vi komponenterne direkte hos producenterne. Prisfordelene herved kommer vores kunder til gode. Derfor er det ikke muligt at foretage større ændringer. Dog vil det være muligt, for en mindre merudgift, at ændre følgende: kassette, styrbredde og frempindslængde.

Hvornår er det fordelagtigt at skifte frempindslængde og hvordan bestemmes dette?

Specifikationerne på vores cykler er baseret på vores PPS system og vores mangeårige erfaringer. Derfor kan vi med sikkerhed sige at vores cykler er konfirgureret optimalt til hovedparten af vores kunder. Efter modtagelse af dine mål, dobbelt tjekkes dimensionerne, resulterende i den rette str. til dig. Hvis dette ikke kan opnås, anbefaler vi en ændring af frempindslæangden jf. dine kropsmål. En ændring af frempind e kun mulig med produkter fra samme producent. Denne ændring koster ca-150 DKK.
 
Vores callcenter personale hjælper dig med dette.

Hvorfor ska jeg oplyse mine kropsmål? Hvad sker der med disse data?

Alle kropsmål og korrekte målingsmetoder er nødvendige for din PPS information. Da vi sælger vores cykler direkte til dig er Canyon callcentret det vigtigste forbindelsesled mellem dig og os: Kompetente, passionerede ryttere rådgiver dig med str. valg på basis af dine oplyste kropsmål og dine ergonomiske krav.Med Canyon Perfect Positioning system kan vi ud fra dine kropsmål bestemme den optimale ramme str. til dig.

Pure Cycling.