Desværre, så sender vi ikke til dit land

se vores shipping destinationer

Send os venligst en e-mail.

EMNER
faq
 

Kan jeg købe en cykel i Koblenz og få den med ?

Alle Canyon cykler bliver samlet, justers og testkørt efter ordre. Du vil modtage en ordrebekræftelse efter at vi har modtaget din ordre. og vi vil kontakte dig så snart sin samlede cykel er klar til afhentning.

Hvordan gør jeg min landevejscykel klar til landevejen?

Rammerne leveres færdigmonteret klar til brug (med undtagelse af styr og hjul), med alle komponenter i en Bikeguard sammen med en boks, som indeholder de mindre dele. Placer og centrer styret på frempinden og spænd boltene på frempinden let. Efter at have monteret hjulsættet, kan den endelige justering af styret gøres. Der er vedlagt en manual med hver enkelt cykel, på side 6-8 findes en detaljeret beskrivelse.

Hvordan modtager jeg min faktura?

Du vil modtage din faktura som et pdf dokument vedhæfte en email. Hvis vi ikke har din mail adresse, vil vi sende den med posten. Hvis du afhenter din cykel i Koblenz, vil du få den af os ved afhentningen.

Skal jeg betale dansk moms ved køb af Canyon cykel fra Tyskland?

Et firma i EU skal hvis det sælger til danske kunder for over 280000 DKK om året, overgå til de danske momsregler (25%)

Hvordan måler jeg min skridtlængde?

VIGTIGT! Lav opmålingerne i cykelbukser og uden sko
 
Sådan måler du din skridtlængde: Du skal bruge et vaterpas, et målebånd og en hjælper.
 
1) Stå op mod en væg.
 
2) Placér vaterpasset op mod skridtet mellem benene (du kan også bruge en bog)
 
3) Tryk vaterpas eller bog mod skridtet med samme tryk som salden trykker med på cyklen.
 
4) Mål afstanden mellem gulv og toppen af vaterpas eller bog.
 
5) Skriv dette mål ned..

Er der en Canyon forhandler i mit område eller land?

Canyon sælger sine cykler direkte og udelukkende via Canyon websiden, Canyon kataloger og shoppen i Koblenz. Ved direkte salg kan vi tilbyde vores cykler til en markant lavere pris uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Vores erfarne personale og PPS systemet giver en optimal hjælp til valg af ramme str.

Hvad sker der efter jeg har sendt min ordre?

Hvis du bestiller online, vil du modtage en autogenereret bekræftelse på at din ordre er modtaget. kort efter vil du modtage en enedlig ordrebekræftelse med en planlagt afsendelsesdato.
 
Hvis din cykel er klar inden for de næste tre uger, vil du kort efter at have modtaget den autogenererede ordrebekræftelse modtage en forudbetalingsfaktura. For at kunne have en hurtig order ekspedition, bedes du overføre beløbet syv arbejdsdage før den angivne planlagte afsendelsesdato. Efter modtagelse af din betaling vil vi afsende din ordre hurtigst muligt. Hvis du har valgt en cykel med en afsendelsesdato mere end tre uger frem, vil du modtage en endelig ordrebekræftelse straks efter din bestilling, og ca. 3 uger for den planlagte afsendelsesdato vil du modtage en separat forudbetalingsfaktura. Når du har modtaget den, bedes du betale den som beskrevet ovenfor.

Kan jeg få en Canyon med anden farve eller komponenter?

Canyon cykler fås kun som vist på websiden eller i Canyon katalogerne. Derfor er ingen ændringer mulige.
 
Vi beslutter os hvert efterår for, hvilke modeller og udstyrskombinatioerne vi vil tilbyde det følgende år.
Vi beslutter os for hvor mange af hver model der skal produceres og bestiller de relevante dele hjem. Pris fordelene er derefter videregivet til vores kunder. Derfor er ingen ændringer mulige.
 
Undtagelser er de mulige valg for gearinger og kassetter, styrbredde og frempindslængde. Dem foretager vi for en lille ekstra ydelse.

Hvilken garanti tilbyder Canyon?

Vi tilbyder udover det af loven påbudte, en garanti på totalt 6 år, på dette års landevejs- og tri rammer og gafler, og det samme for mtb rammer (undtaget er lejer og fjer forgafler). Vores garanti er gældende fra købsdatoen. Fejl i lakeringen er ikke dækket af garantien. Vi forbeholder os ret til at reparere defekte rammer og gafler eller ombytte med en tilsvarende nyere model. Dette er gældende for alle garanti sager. Yderligere omkostniger såsom samling, transport osv. er ikke dækket af garantien.
 

Skader forårsaget af ukorrekt brug, manglende vedligehold osv, styrt og overbelastingger, modeficering af eller forgaffel eller påmontering af yderligere produkter er alle undtaget af garantien. Skader ved hop eller overbelastninger er ligeledes ikke dækket af garantien..
 
Alle andre komponenter er dækket af producentens to årige reklamationsret.

Hvad er Canyons danske konto nr.?

Vores danske konto nr. er:
 
Nordea Bank
reg. nr. 2040
konto nr. 5498 826 182
 
Husk altid at oplyse dit kunde nr. og dit ordre nr. ved betalingen, så betalingen hurtigst muligt kan bookes til din Canyon ordre.