Desværre, så sender vi ikke til dit land

se vores shipping destinationer

Vedr. spørgsmål: Vores service center er åbent fra kl. 09:00. Du kan ringe til os på 70204011, eller sende os en e-mail.

Sværhedsgrad: nemt
Disse opgaver er lette for alle cykelinteresserede. Man behøver ikke værktøj, eller kun standardværktøj som unbraco nøgler, tang eller skruetrækker. I denne kategori lærer du først og fremmest, hvordan du justerer din cykel.
Print Article

Brugsområde mountainbikes

english version (original)

Uanset hvad du foretrækker, er der en Canyon-mountainbike til dit behov. Her er nogle tip til, hvordan du finder ud af, hvilken cykel der passer bedst til dig:

Trail-racere

Canyon-cyklerne i denne gruppe er: Grand Canyon, Nerve AL, Nerve CF, Lux CF

Er du til hurtig cykling i terræn? Så er det en cykel i denne gruppe, der passer bedst til dit behov. Disse cykler skriger ganske enkelt på at blive trådt ekstremt i pedalerne, og du flyver lynhurtigt af sted på trails og ruter i terrænet. Cyklerne er optimeret til så lav en vægt som muligt, og vandringen i affjedringen er mindre end på søstermodellerne i de øvrige MTB-kategorier. Rytteren sidder langt fremme på cyklen og forholdsvis opret. Cykler til terrænkørsel overfører trækkraften suverænt op ad bakke, men de er forholdsvis krævende for rytteren på de hurtige nedkørsler. Cykler i denne kategori er ofte med hardtail, altså uden affjedring på baghjulet. Det gør cyklen meget lettere, men baghjulet er også mere tilbøjeligt til at miste vejgreb i meget ujævnt terræn, så der er tab af fremdrift.

Marathon / race

Canyon-cyklerne i denne gruppe er: Nerve, Grand Canyon, Lux CF

Du er til konkurrencekørsel, men er du også parat til at gå på kompromis med komforten? Så er det en maratoncykel, du skal vælge. Cyklerne i denne kategori er forholdsvis lette, de er fuldaffjedret, og man sidder mere afslappet på dem end på cyklerne i trail-racerkategorien. Disse cykler også ideelle til ture i moderat vanskeligt terræn. Men de er ikke egnet i cykelparker eller ekstremt terræn. Til tourkørere er cyklerne i denne kategori perfekte, fordi de har en god kombination af suveræne klatreevner og acceptable egenskaber ved nedkørsel.

Allround mountainbikes

Canyon-cyklerne i denne gruppe er: Nerve AL, Spectral

Er du til en cykel i perfekt balance til at suse op ad bakker og blæse nedad med fuld kontrol? Kører du ofte på krævende trails? Er du til langturskørsel i afslappet stil? Hvis du kan svare ja til alle disse spørgsmål, er en allround mountainbike det bedste, du kan vælge. Cykler i denne kategori er fuldaffjedret, man sidder afslappet, og ikke desto mindre er de forholdsvis lette. Det betyder, at de er perfekte til langturskørsel i afslappet stil. Køreoplevelsen er kontrolleret. Ned ad bakke er cyklen nem at holde under kontrol, og op ad stigninger ophæves tyngdekraften nærmest på grund af den forholdsvis lave vægt.

Enduro / freeride

Canyon-cyklerne i denne gruppe er: Strive AL, Torque ES, Torque DHX

Er du mere til downhill end uphill? Vil du have ekstra reserve i affjedringen, hvis du får brug for at hoppe nogle meter? Så skal du vælge en enduro-cykel. Disse cykler er først og fremmest til downhill på vanskelige trails, dybe hop og lange nedkørsler. For optimal kontrol sidder du opret på cyklen, og styret er ekstra bredt. På grund af det svære stel, komponenterne og det megastore affjedringsoverskud er vægten noget højere end for cykler i andre kategorier. Den har udmærkede klatreevner og er god til langture, men det kræver dog, at man er i ret god form.

Freeride

Canyon-cyklerne i denne gruppe er: Torque DHX

Er du til cykling hvor som helst? Vil du have en cykel, der kan det hele, med maksimale muligheder for at komme rundt overalt? Du er måske ikke så meget til uphill, men elsker oplevelsen af at suse længe downhill? Så anbefaler vi en freerider. Disse cykler klarer stort set alt, uanset om du er i cykelparken, kører på lukkede trails eller i uvejsomt terræn. Den meget oprette kørestilling og cyklens generelt højere vægt gør den knap så egnet til langture eller uphill. Summa summarum får du optimal kontrol med denne cykel til downhill, og når du vil vise dine evner i cykelparken.

Canyon søger hele tiden at sikre kvaliteten og opdatere information, der er tilgængeligt i vores Technical Support Center. Alle reparationer og justeringer du foretager på din cykel er helt på egen risiko. Hvis du er tvivl om, hvad du skal gøre. så bør du sende din cykel til Canyon eller en anden kvalificeret specialist. Canyon giver ingen garantier og kan ikke holdes ansvarlig for informationen tilgængeligt i dette Technical Support Center.


Hjalp denne artikel dig?janej