Desværre, så sender vi ikke til dit land

se vores shipping destinationer

Vores service center er åbent igen i morgen kl. 09:00. Send os venligst en e-mail.

FOR AT HERSKE I HELVEDE, SÅ HAR DU BRUG \NFOR DJÆVELSK GOD KOMFORT TEKNOLOGI

Hvad er forskellen på en god ramme og en suveræn ramme?
Begge er stive, begge giver optimal fremdrift, men en suveræn ramme mindsker belastningen af rytterens muskler.

Vertical Comfort Lateral Stiffness

Denne forkortelse har stået for den fremragende komfort, Canyon rammer nu i flere år har ydet. VCLS teknologien har gjort det muligt for os at reducere mængden af ​​vibrationer, der videresendes til rytteren til et så lavt niveau, at det i væsentlig grad aflaster de posturale muskler. Den sparede energi kan i stedet skabe ekstra fremdrift. For at denne store kraft ikke bare forsvinder, så leverer alle Canyon rammer med VCLS teknologi samtidigt kompromisløs lateral stivhed.

FORSKNING I PRAKSIS FOR ØGET KOMFORT

Komfort er kommet mere og mere i fokus i de seneste år. Vi har haft fokus på denne faktor i mange år, og i samarbejde med Institute for Composite Materials (IVW) og som en del af zentralen Innovationsprogramm Mittelstand (ZIM), begyndte vi at undersøge dæmpningskarakteriska vedr. landevejsrammer. I talrige samarbejdsprojekter, inklusiv et der var støttet af Bundesministerium für Wirtschaft und Technologie, opnåede vi markante komfortforbedringer. For eksempel. så muliggjorde en af os udviklet metode for kvantitativ evaluering af vibrationer og komfortniveauer, at vi under testkørsler kunne indsamle data vedr. opståede vibrationer vha. af specielle testcykler, der virkede som måleinstrumenter. Denne indsamlede data giver os mulighed for at videreudvikle vores rammer og komponeter, hvilket giver direkte mærkbare forbedringer, der er til gavn for alle Canyon kunder.

Støttet af:

Denne illustration viser, at påvirkninger har markant mindre indvirkning på rammer med VCLS teknologi sammenlignet med konventionelle rammer. Det VCLS optimerede rammedesign reducerer vertikale påvirkninger på sadelpinden med helt op til 50%, hvilket bevirker at rytteren skal bruge meget mindre muskelstyrke for at kompensere herfor. Takket være dette af Canyon optimerede rammedesign, de slanke bagstag og specielle VCLS komponenter såsom forgaffel og sadelpind, så er rammen meget bedre til at absorbere alle typer for påvirkninger, der kommer fra vejen. På samme tid bibeholder rammen sin ekstreme laterale stivhed, og den transformerer rytterens muskelkraft om til ren fremdrift i forholdet 1:1.

CANYON CYKLER TILBYDER \NVCLS TEKNOLOGI \NI MANGE UDFORMNINGER

VCLS teknologi, der med stor succes i flere år er brugt i professionel cykelsport, kan ses på Canyons rammer i forskellige udformninger, såvel som specialdele, fordi vi fremstiller ikke kun rammer. Vi udvikler enestående og effektive dæmpningssystemer.

VCLS MODULE

Det perfekte link i hjertet af rammen. Den slanke rørdesign ved sammenføjningen af overrør, sadelrør og bagstag, såvel som den særlige laminat konfigurationen af ​​vores carbon rammer betyder, at VCLS modulet bliver rammens "komfort kontrolcenter", og samtidig opretholder et konstant højt niveau af lateral stivhed. Denne type rammedesign reducerer lodrette stød, som sendes igennem rammen op til sadelpinden, med helt op til 50%. Derudover muliggør det unikke design et perfekt samspil mellem alle de andre VCLS dele på cyklen.

MAXIMUS SEATTUBE

For maksimal krankboks stivhed
Den optimerede kontaktflade med det patenterede Maximus Seattube og overdimensionerede kædestag garanterer maksimal lateral stivhed i krankboksen og en effektiv overførsel af pedalkraften. Det fladere rørdesign, der smelter sammen med krankbokshuset, er tillige meget let.

Maximus sadelrøret har været kernen i vores fortsatte rammen udvikling siden 2005. Maximus sadelrøret er konsekvent blevet forbedret siden ved hjælp af vores revolutionære optimeringsalgoritme, og det danner i dag en funktionelt og integreret enhed sammen med VCLS Module, VCLS Stays og VCLS Post.

VCLS STAYS Innovation på bagtrianglen

Den sofistikerede og ultralette bagstag giver en væsentlig forbedring af rammens komfort uden at gå på kompromis med den laterale stivhed. Det er det slanke og karakteristiske rørdesign på både vores carbon og alu rammer, der er ansvarlig for dette. Alu bagstag forstærker denne effekt, og i mht. kulstof, så bruger vi flere specielle kulfibre i en unik laminat konfiguration. Dette har en direkte indflydelse på rytterens komfort og aflastning af dennes posturale muskler.

VCLS BLADES

Komfort optimering af One One Four SLX forgaflen. Gaflen er den prikken over i'et til enhver high-performance ramme. Præcis styring, sikkerhed og lav vægt er alle vigtige faktorer for at opnå den optimale præstation på cyklen. Det er præcis, hvad den One One Four SLX carbon forgaffel, vi har udviklet, opnår.

VCLS blade i den nedre ende af gaflen sparer vægt og absorberer direkte stød fra vejen. Den større diameter af den gaffelkronen sikrer en optimal spredning af belastningen og forhindrer samtidigt deformation under aggressive spurter og i sving.

VCLS POST

Forbindelsen mellem cykel og rytter. Rytteren har kontakt med sin cykel tre steder. Den mest følsomme af disse kontaktpunkter er sadlen. Ujævne overflader både på vej og off-road skaber vibrationer, der videresendes til rytteren via sadlen, hvilket lægger yderligere pres på musklerne. Da det er vores mål at opbygge verdens bedste cykel, så er vores VCLS teknologi ikke bare begrænset til selve rammen. VCLS sadelpinde er den ideelle kontaktpunkt mellem rytter og maskine.

VCLS Post har allerede været igennem fem faser udvikling siden 2009 og giver op til 50% reduktion af styrken af de mest ekstreme stød. Dette opnås gennem brug af særlige kulstof- og basaltfibre. Samtidig opretholdes ensartede niveauer for lateral stivhed og uformindsket ydeevne. Vi optimerer vores sadelpinde for alle områder af brug. Aeroad CF er udstyret med en aerodynamisk optimeret VCLS Aero Post, Ultimate CF / CF SLX og Ultimate AL har den klassiske VCLS Post, og vores hardtail mountainbikes er udstyret med VCLS Post med Monolink.

VCLS TEKNOLOGI \NI PRO CYKLING

VCLS teknologi er både omhyggeligt konstrueret og effektiv, og den er blevet sat på hård prøve i UCI WorldTour. Den viden vi opnår, implementeres direkte ind i vores produkter og er derefter direkte til gavn for vores kunder. Mindre påvirkninger når rytteren, mere fremdrift på vejen og off-road, hvilket slutteligt betyder mere Pure Cycling.