Desværre, så sender vi ikke til dit land

se vores shipping destinationer

Send os venligst en e-mail.

Speedmax AL

Den ideelle cykel for ambitiøse triatleter

Cykel-Motion

Tempocykel til meget fornuftige penge

I år kan du sætte dine hurtigste tider med denne alu model - for under 12.000 dkk. Speedmax AL rammen er designet med ét mål for øje, at reducere vindmodstanden: vinden har ikke en chance mod de flade rørprofiler, den sænkede bagtriangel, glatte svejsninger og minimeret frontareal. Som du vil forvente. så er kablerne gemt inde i rammen. Aero Fork CF forgaflen med carbon aero gaffelben, der er specielt udviklet til Speedmax AL, er en af de aerodynamiske højdepunkter. De knivformede gaffelben er de første kontaktpunkter for vinden. De dirigerer effektivt vinden videre, og de bidrager hermed til cyklens enestående aerodynamiske karakteristika.

Den dråbeformede Aero Post CF sadelpind har et stort justeringsområde - så sadelrørsvinklen kan indstilles i en vinkel mellem 75 og 78 grader, og sikrer dig muligheden for at opnå en perfekt aerodynamisk siddeposition. Lav vindmodstand, enestående aerodynamik og optimeret udstyr - du har aldrig oplevet så hurtig cykel, som denne alu model til både tidskørsel og triatlon.

modeller

Speedmax AL 9.0 SL 1.999 €

Speedmax AL 9.0 1.799 €

Speedmax AL 8.0 1.199 €

Speedmax AL Frameset 699 €

Horisontale dropouts

Aero Fork CF

AERO POST CF

INDVENDIG KABELFØRING

Ser godt ud, lavere vægt og nem at udskifte: Canyon’s indvendige kabelføring. Selvom kablerne ikke er spændte støtter de stadig hinanden så raslen indvendigt mod skrårøret undgås. Dette er muligt pga. de krydsede kabler.