Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Onze servicedesk is vandaag vanaf 09:00 uur bereikbaar. Je kunt ons bereiken op 030 888 1415 of stuur ons een e-mail

Grand Canyon CF SL 29

De mountainbike die boven de rest uitsteekt

Bike & Trekking

Highlight Prijs/Kwaliteit

MountainBike Plus

Best getest

O2 Bikers

Speels, wendbaar, schitterende besturing

Met de genen van de Grand Canyon CF SLX en verschillende innovatieve features aan boord – zoals interne kabelvoering, het X12-steekassysteem en een Pressfit trapaslager – past de nieuwe Grand Canyon CF SL perfect in de succesvolle familie van Canyon carbon hardtails. De uitgekiende carbon layup van het frame zorgt voor uitmuntende waarden op het gebied van stijfheid en comfort. Daarnaast is een directe krachtoverbrenging gegarandeerd, een eigenschap die voor wedstrijdrijders essentieel is. Veiligheid staat voorop, zeker als het om wedstrijdgebruik gaat, dankzij de gepatenteerde Impact Protection Unit (IPU) in het balhoofdlager. Twee aanslagen beperken de maximale draaihoek van het stuur, zodat de bovenbuis nooit door een stuureind geraakt kan worden.

Voor optimale klim- en afdalingseigenschappen zorgt de wedstrijdbeproefde Twentyniner-geometrie met een korte achtervork, de Maximus zitbuis en een lage trapas. Zo zit je “in” de fiets. De oversized balhoofdbuis zorgt voor nog meer wendbaarheid en een veilig gevoel in snelle afdalingen. Of de fiets nu wordt gebruikt voor een marathon of bij etappe-wedstrijden, met de Grand Canyon CF SL heb je een rasechte racer tegen een ongekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Modellen

Grand Canyon CF SL 8.9 € 2.399

Grand Canyon CF SL 7.9 SE € 1.999

Grand Canyon CF SL 7.9 € 1.799

Grand Canyon CF SL 6.9 € 1.599

Grand Canyon CF SL 29 6.9 CH € 1.599

Grand Canyon CF SL 29 Frameset € 899

Grand Canyon CF SL 29

Oversized stuurbuis

Nauwkeurig stuurgedrag is een van de belangrijkste parameters voor een fiets. Dankzij het kegelvormige balhoofd is deze geschikt voor de montage van vorken met conische vorkbuizen. Deze bieden een directer gevoel vooraan tijdens het remmen en sturen.

Impact Protection Unit

Dankzij de Impact Protection Unit (patent in aanvraag) is de bovenbuis echter ook bij een valpartij tegen een stuurinslag beschermd.

X12 steekas

Hydroformed framebuizen