Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Onze servicedesk is vandaag vanaf 09:00 uur bereikbaar. Je kunt ons bereiken op 030 888 1415 of stuur ons een e-mail

Nerve AL

Van Transalp tot trailhunting, een echte alleskunner

Maximale betrouwbaarheid en top allround eigenschappen. Dit zijn de krachtige karakteristieken van de 120 mm Nerve AL full suspension touring fiets. Het meest succesvolle model uit het mountainbikepallet van Canyon is licht genoeg voor gebruik in marathons en dermate veelzijdig en comfortabel dat hij perfect geschikt is voor een klassieke Transalp en langdurig trailen. Het nieuwe frame van de Nerve AL, ontwikkeld voor gebruik met 27.5 inch wielen is een doorontwikkeling van het succesvolle 2013 model en past naadloos in de Nerve familie. De 27.5 inch wielen voorzien in een hoge wendbaarheid en laag gewicht.

De Nerve AL is een hoogkwalitatief samenspel van een stijf aluminium frame en innovatieve Canyon technologie tot in het kleinste detail. Met uitstekende anti-squat kinematica, interne kabelgeleiding, Canyon kettingbrugbeschermer en de nieuwe Canyon steekas is deze fiets voorzien van de nieuwste technieken. Het ontwerp van de hydroform bovenbuis is elegant en aantrekkelijk, technisch superieur en creeërt een vloeiende verschijning. De strakke achterbrug en nauwkeurig stuurgedrag verzekeren je van uitstekende controle op steile afdalingen en maken de Nerve AL een perfect uitgebalanceerde touring mountainbike.

Modellen

Nerve AL 9.0 SL € 3.299

Nerve AL 9.0 W € 2.599

Nerve AL 9.0 € 2.599

Nerve AL 8.0 W CH € 1.999

Nerve AL 8.0 W € 1.999

Nerve AL 8.0 CH € 1.999

Nerve AL 8.0 € 1.999

Nerve AL 7.0 W € 1.699

Nerve AL 7.0 € 1.699

Nerve AL 6.0 € 1.399

Taps toelopende stuurbuis

Nauwkeurig stuurgedrag is een van de belangrijkste parameters voor een fiets. Dankzij het kegelvormige balhoofd is deze geschikt voor de montage van vorken met conische vorkbuizen. Deze bieden een directer gevoel vooraan tijdens het remmen en sturen.

HYDRO 14

Het speciale ontwerp van de kinematische verbindingen en hefbomen zorgt ervoor dat verschillende krachten elkaar opheffen. Dit voorkomt inveren bij krachten van bovenaf, zonder dat het de demping negatief beinvloedt. De achterbrug werkt responsief zonder krachtsverlies en biedt tegelijk veel comfort en tractie.

POSTMOUNT BEVESTIGING

Dankzij Postmount montagepunt voor de achterrem hebben we niet langer een adapter met schroeven nodig. Niet alleen bespaart dit gewicht, het vereenvoudigt het afstellen van de remmen.

NAAR BINNEN VERLEGDE \nKABELS

Het nieuwe Canyon steekas systeem levert maximale stijfheid voor het achterwiel met een 12 mm steekas. Vergeleken met andere systemen is het achterwiel volledig gemonteerd in de uitval, waardoor het wiel nog sneller en eenvoudiger gezet en verwijderd kan worden.