Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Onze servicedesk is morgen weer bereikbaar vanaf 09:00 uur. Stuur ons gerust een e-mail of kijk hier voor veelgestelde vragen.

Strive AL

De afdaling begint bergop

Voor €3599 heb je gewoon heel veel fiets

'Veel beter dan dit wordt het niet'

Een hele veelzijdige Enduro bike!

Plezier, actie en vrijheid. De modellen uit de Strive AL-lijn bieden de ultieme endurobike voor zowel fanatieke trailers die graag touren door de bergen als voor veeleisende wedstrijdrijders. Daarom is de Strive AL het dienstwapen van het Canyon Factory Enduro Team voor de Enduro World Series. In de afdaling zul je de adrenaline door je lichaam voelen gieren, gedragen door de techniek van de Strive. Het zwaartepunt van dit unieke hydroform frame is de lichtgewicht en stijve 270° box, die voorziet in uitstekende kinematica voor enduro gebruik en top anti-squat waardes levert. Samen met de naaldgelagerde demper blijft de achterbrug perfect in het juiste spoor in de afdalingen en absorbeert hij stevige schokken vloeiend.

De 'trail optimized geometry' wordt gekenmerkt door een laag zwaartepunt, korte stuurhoek en korte achterbrug wat maakt dat de Strive AL veilig en stabiel aanvoelt op hoge snelheid, maar wendbaar blijft in krappe en steile bochten. Het totaalplaatje wordt vervolmaakt door de RockShox Reverb Stealth Vario 'dropper' zadelpen, die standaard op alle Strive-modellen gemonteerd wordt en het geheel tot een perfect en onverslaanbaar enduro-pakket maakt. Met 125 mm zadelpen 'drop' en interne kabelgeleiding verbindt de Strive AL als geen ander uitstraling en functionaliteit aan elkaar.

Modellen

Strive AL 9.0 Team € 3.599

Strive AL 8.0 Race € 2.799

Strive AL 8.0 CH € 2.499

Strive AL 8.0 € 2.499

Strive AL 7.0 € 2.199

HYDRO 14

270° BOX

De lichte en stijve 270° BOX genereert een aan de behoeftes van Enduro rijders geoptimaliseerde veringkarakteristiek. in het begin maakt het een lineair aanspreken mogelijk, wat een sensibele aanspreekverhouding waarborgt. Aan het eind gaat het langzaam in een progressief bereik over en kan in een sterk geaccidenteerd terrein of na een sprong doorslaan verhinderen. De korte wip zorgt voor de noodzakelijke stijfheid. Tevens is het ons gelukt, de totale box zo licht als mogelijk te houden zonder de stijfheid negatief te beïnvloeden. De 270° BOX maakt het tevens mogelijk, het zwaartepunt nog lager te leggen. daardoor rijdt deze Bike beduidend flitsender.

180mm Postmount

NAAR BINNEN VERLEGDE KABELS