Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Onze servicedesk is morgen weer bereikbaar vanaf 09:00 uur. Stuur ons gerust een e-mail of kijk hier voor veelgestelde vragen.

Torque EX

Hardcore endurobike mountainbike

In de zoektocht naar de holy trail is voor jou geen pad te ver weg en geen klim te zwaar. Dankzij de beste Anti-squat-kinematica en een X12-steekas klimt deze lichtgewicht superendurofiets Torque EX doelgericht naar de top. Vanaf daar kan het avontuur beginnen: met een riante 180mm veerweg duik je in de afdaling, het soepel functionerende achterframe vangt in combinatie met de Cane Cree Double Barrel Air-schokdemper alle schokken op - zelfs op de ruwste afdalingen. Dankzij de Sag-Monitor stel je de achtervering in een handomdraai in.

En of je nu volgas afdaalt of van bikepark-actie houdt, met de wendbare Torque EX kun je rekenen op veel rijplezier. De korte achtervork houdt het frame compact en wendbaar, de lage trapas zorgt voor een lage positie "in" de fiets en brengt bovendien voordelen met zich mee in bochten en bij sprongen. De verstelbare RockShox Reverb Stealth zadelpen maakt het feest compleet. Deze is inclusief Remote-afstandsbediening op alle modellen (met uitzondering van de Gapstar) te vinden. Gapstar, Trailflow of Vertride - vind jouw favoriet.

Modellen

Torque EX Vertride € 3.299

Torque EX Trailflow € 2.599

Torque EX Gapstar € 2.199

SAG MONITOR

ANTI-SQUAT-KINEMATIK


X12 steekas

ACHTERBRUG LAGERS MET EXTRA BREDE WIP

De extreem brede demperwip biedt een enorm hoge stijfheid. Deze is in het midden voorzien van dubbele bouten, wat meer vrijheid in het design toelaat. Een zo breed mogelijk montagepunt biedt een bijzonder goede stabiliteit. Dankzij de brede onderbuis konden wij de demper opname nogmaals stijver vormgeven. De lagers en de verbinding van de losse elementen van de achterbrug hebben wij compleet nieuw ontwikkelt. Het resultaat: duurzaamheid en optimaal draaien van alle lagers. Voorbeeld wiplagers: Speciale conische bouten zorgen voor een optimale verbinding en een zeer nauwkeurige lager positionering. Voorbeeld hoofdachterbrug lager: De in tweeën gedeelde as is niet alleen makkelijk te monteren en te onderhouden, de conische bouten zorgen ook hier voor een optimale belastingsoverdracht van de liggende achterbrug naar het hoofdframe.