Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Wij zijn vandaag nog bereikbaar tot 17:00 uur via +31 308881415 (NL) – +32 1649 02 05 (BE/NL). Kijk hier voor veelgestelde vragen.

Yellowstone AL 29

Het ideale instap 29er model

De Yellowstone AL 29 is de topper van Canyon als het gaat om veel fiets voor weinig geld. Een lichtgewicht, robuust aluminium frame combineert een uitgewogen 29er geometrie met een scherp berekende mix van onderdelen, inclusief hydraulische schijfremmen, lichtgewicht velgen en RockShox vorken met lockout. De gecentreerde zitpositie en gematigde kromming van je rug zorgt voor veel stabiliteit en maken een sportieve, maar toch comfortabele zit op de fiets mogelijk.

Het resultaat? Een wendbare mountainbike die goed te besturen valt, zelfs op het randje. Grote banden geven je bijzonder veel grip op trails, meer demping en ze rollen soeverein over vele obstakels.
Uitstekende prestaties, zowel bergop als bergaf, samen met een stabiel stuurgedrag maken de Yellowstone AL 29 een zeer geschikte allrounder en de perfecte partner voor lange ritten.

MODELLEN

Yellowstone AL 4.9 € 699

Yellowstone AL 3.9 € 599

Uitgebalanceerde 29er geometrie

Voor een sportieve en comfortabele zitpositie is de positie van het lichaam gecentreerd tussen de grote wielen. Dit zorgt voor verbeterde controle en extra gemak bij het insturen van de grote 29" wielen. De grote wielen geven je veel extra snelheid en rollen soepel over alle obstakels die je in het bos tegenkomt. Zo garandeert de Yellowstone AL 29 een optimale rit in iedere situatie. En nu wel heel schappelijk geprijsd!

Verwisselbaar Derailleurpad