Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Onze servicedesk is morgen weer bereikbaar vanaf 09:00 uur. Stuur ons gerust een e-mail of kijk hier voor veelgestelde vragen.

 

SPEEDMAX CF FRAMESET 2012

Slechts nog beperkt leverbaar in maat M, kleur team, Art.Nr. A1027776

De Speedmax CF straalt snelheid uit. Maakt niet uit of u deze tijdens een Triatlon of gedurende een tijdrit inzet, niets brengt u sneller over de finish. Pure Aerodynamica"druppelvormige buis diameters aan het frame, voorvork en zadelpen, die de vleugel profielen van vliegtuigen nabootsen, laten geen turbulentie toe. De combinatie van maximale stijfheid en vormgeving bij minimaal gewicht. Het totale systeem van mens en machine versmelt tot een perfecte eenheid. Onderscheiden met de designprijs van de Bondsrepubliek Duitsland en de iF product design award in goud.

nieuwe fiets/nieuw frame in onberispelijke staat
Details

Attentie! De foto van de fiets vertoont de standaard componenten. Bekijk AUB de specificatielijst voor informatie over de onderdelen die precies op de aangeboden fiets gemonteerd zijn.

Fietsen uit deze categorie zijn nieuwe fietsen respectievelijk nieuwe frames en frame sets zonder beschadigingen. Dit zijn bijv. overjarige modellen, of speciaal opgebouwde unieke stukken. Deze fietsen zijn in een technische toestand, zoals dit ook bij de actuele nieuwe modellen van toepassing is. Zoals op alle Factory Outlet fietsen geven wij op de fietsen van categorie 1 de volledige garantie zoals ook bij de actuele nieuwe modellen.

NU SLECHTS: € 1.499,00
Oude prijs: € 1.899,00 U bespaart: € 400,00
Frame Canyon New F10 Technology
Voorvork Canyon Aero Fork CF
Balhoofdstel Tange IS22AE-SCT integrated
Stuurpen Profile Cobra S
Zadelpen Canyon Aero Post CF
Gereedschap Pure Cycling Torque Wrench
Handleiding Pure Cycling Handbuch Roadbike
Gewicht 1500 g

Eindoordeel: ZEER GOED - TESTWINNAAR

Mountainbike 02/08 (model 2008)