Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Wij zijn vandaag nog bereikbaar tot 17:00 uur via +31 308881415 (NL) – +32 1649 02 05 (BE/NL). Kijk hier voor veelgestelde vragen.

 

PURE CYCLING TORQUE EX 8.0 2013

Slechts 1 model, leverbaar in maat L, kleur evil black, Art.Nr. A1033121

Niets houdt je tegen in je zoektocht naar de ultieme trail. Met de hardcore endurobike Torque EX met 180mm veerweg kun je de skilift onderweg gerust links laten liggen, want deze fiets biedt alles wat je voor een lang trailavontuur nodig hebt. De geometrie is voor 2013 doorontwikkeld en zorgt met zijn lage trapas voor een nog betere positie op de fiets en optimale rijeigenschappen in krappe bochten en bij flinke sprongen. De Sag-monitor helpt je bij de afstelling van de vering, en dankzij het Anti-Squat veersysteem en de X12-steekas kan de Torque EX ook de zwaarste afdalingen overmeesteren met uitstekende rijeigenschappen en de beste stijfheidswaarden. Je hebt alle keus: afhankelijk van het gebruiksdoel kun je de Torque EX uitrusten met een Hammerschmidt-, 2- of 3-speed crankstel. De perfecte aanvulling voor eindeloos rijplezier is de traploos verstelbare RockShox Reverb Stealth zadelpen met Remote, die op alle modellen van de Torque-serie kan worden gemonteerd. Alpinist, Vertride, Trailflow en Gapstar ieder model is perfect op zijn doel afgestemd. Het brede concept bevalt ook de lezers van het blad FREERIDE, die de veelzijdige fiets in 2010 met de Meilenstein Award bekroonde n.

nieuwe fiets/nieuw frame in onberispelijke staat
Details

Attentie! De foto van de fiets vertoont de standaard componenten. Bekijk AUB de specificatielijst voor informatie over de onderdelen die precies op de aangeboden fiets gemonteerd zijn.

Fietsen uit deze categorie zijn nieuwe fietsen respectievelijk nieuwe frames en frame sets zonder beschadigingen. Dit zijn bijv. overjarige modellen, of speciaal opgebouwde unieke stukken. Deze fietsen zijn in een technische toestand, zoals dit ook bij de actuele nieuwe modellen van toepassing is. Zoals op alle Factory Outlet fietsen geven wij op de fietsen van categorie 1 de volledige garantie zoals ook bij de actuele nieuwe modellen.

NU SLECHTS: € 2.399,00
Oude prijs: € 2.999,00 U bespaart: € 600,00
Frame Pure Cycling New F8 Technology
Demper Cane Creek Double Barrel Air
Voorvork FOX 36 Factory FLOAT RC2 170mm, taper
Balhoofdstel Cane Creek 40
Achter derailleur SRAM X9 Medium Cage 10-speed Type 2
Shifters SRAM X9 Trigger 10-Speed
Remgrepen Avid Elixir 7
Remmen Avid Elixir X0 Trail 200/180
Naven SUN Ringlé Charger Expert
Cassette Shimano Deore 11-36 10-speed
Velgen SUN Ringlé Charger Expert
Banden Maxxis Minion DHF 2,5"DW Super Tacky, Minion Highroller 2,4'' DW
Crankstel Truvativ Hammerschmidt AM
Tandwielen 24
Trapas Truvativ Hammerschmidt AM
Stuurpen Race Face Respond
Stuur Race Face RESPOND 1/2 RISE
Handvatten Canyon Bracelets Lock On
Zadel SDG Duster Custom
Zadelpen RockShox Reverb Stealth
Pedalen - - -
Gereedschap Pure Cycling Torque Wrench
Pomp Pure Cycling Federgabelpumpe
Frame bescherming Pure Cycling Neopren Kettenstrebenschutz
Handleiding Pure Cycling Handbuch MTB
Gewicht 15,20 kg

Algemeen oordeel: Zeer goed

Mountainbike 05/10 (model 2010)