Unfortunately, we do not ship to your country.

Onze servicedesk is morgen weer bereikbaar vanaf 09:00 uur. Stuur ons gerust een e-mail of kijk hier voor veelgestelde vragen.
 

PURE CYCLING TORQUE EX 9.0 2013

Slechts 1 model, leverbaar in maat L, kleur evil black, Art.Nr. A1033124

Niets houdt je tegen in je zoektocht naar de ultieme trail. Met de hardcore endurobike Torque EX met 180mm veerweg kun je de skilift onderweg gerust links laten liggen, want deze fiets biedt alles wat je voor een lang trailavontuur nodig hebt. De geometrie is voor 2013 doorontwikkeld en zorgt met zijn lage trapas voor een nog betere positie op de fiets en optimale rijeigenschappen in krappe bochten en bij flinke sprongen. De Sag-monitor helpt je bij de afstelling van de vering, en dankzij het Anti-Squat veersysteem en de X12-steekas kan de Torque EX ook de zwaarste afdalingen overmeesteren met uitstekende rijeigenschappen en de beste stijfheidswaarden. Je hebt alle keus: afhankelijk van het gebruiksdoel kun je de Torque EX uitrusten met een Hammerschmidt-, 2- of 3-speed crankstel. De perfecte aanvulling voor eindeloos rijplezier is de traploos verstelbare RockShox Reverb Stealth zadelpen met Remote, die op alle modellen van de Torque-serie kan worden gemonteerd. Alpinist, Vertride, Trailflow en Gapstar ieder model is perfect op zijn doel afgestemd. Het brede concept bevalt ook de lezers van het blad FREERIDE, die de veelzijdige fiets in 2010 met de Meilenstein Award bekroonde n.

nieuwe fiets/nieuw frame in onberispelijke staat
Details

Attentie! De foto van de fiets vertoont de standaard componenten. Bekijk AUB de specificatielijst voor informatie over de onderdelen die precies op de aangeboden fiets gemonteerd zijn.

Fietsen uit deze categorie zijn nieuwe fietsen respectievelijk nieuwe frames en frame sets zonder beschadigingen. Dit zijn bijv. overjarige modellen, of speciaal opgebouwde unieke stukken. Deze fietsen zijn in een technische toestand, zoals dit ook bij de actuele nieuwe modellen van toepassing is. Zoals op alle Factory Outlet fietsen geven wij op de fietsen van categorie 1 de volledige garantie zoals ook bij de actuele nieuwe modellen.

NU SLECHTS: € 3.199,00
Oude prijs: € 3.799,00 U bespaart: € 600,00
Frame Pure Cycling New F8 Technology
Demper Fox DHX 5.0 Factory Kashima
Voorvork Fox 36 TALAS RC2 FIT Factory Kashima, 180mm, Taper
Balhoofdstel Cane Creek 40
Achter derailleur Shimano XTR RD-M985 Shadow Plus 10-speed
Voor derailleur SRAM X0 2x10
Kettinggeleider e.thirteen TRS Custom
Shifters Shimano XTR 10-Speed
Remgrepen Avid X0 Trail
Remmen Avid Elixir X0 Trail 203/180
Naven Mavic Crossmax SX
Cassette Shimano Deore XT 11-36 10-speed
Velgen Mavic Crossmax SX
Banden Maxxis Minion DHF EXO 2.5 / Ardent EXO 2.4
Crankstel Race Face SIX C
Tandwielen 36/24
Trapas Race Face SixC
Stuurpen Race Face Turbine
Stuur Race Face Turbine Riser
Handvatten Canyon Bracelets Lock On
Zadel SDG Duster Custom
Zadelpen Thomson Elite
Pedalen - - -
Gereedschap Pure Cycling Torque Wrench
Pomp Pure Cycling Federgabelpumpe
Handleiding Pure Cycling Handbuch MTB
Gewicht 13,90 kg

Algemeen oordeel: Zeer goed

Mountainbike 05/10 (model 2010)


Pure Cycling.