Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Onze servicedesk is morgen weer bereikbaar vanaf 09:00 uur. Stuur ons gerust een e-mail of kijk hier voor veelgestelde vragen.

 

GRAND CANYON CF SLX 29 FRAMESET 2013

Slechts 1 model, leverbaar in maat L, kleur team, Art.Nr. A1036745

Grote wielen grote ambities. Met de nieuwe Grand Canyon CF SLX 29 zetten we de succesreeks van de Grand Canyon serie voort. Het korte achterframe zorgt voor een speels karakter, zonder te nerveus te sturen. Dankzij de lage trapas zit je “in” de fiets, en de laagbouwende balhoofdbuis zorgt voor optimale klimeigenschappen. De nieuwe carbon twentyniner scoort net als de aluminium versie met een uitgewogen geometrie, die perfect past bij de eigenschappen van de grote wielen. De succesformule van dit nieuwe koolvezelkanon ligt diep in het materiaal van het frame verborgen: door de perfecte combinatie van uiteenlopende vezelsoorten kunnen we de voordelen van het materiaal optimaal benutten. Dankzij een vernuftige verdeling van de carbon vezels bereikt het frame een voortreffelijke stijfheid en comfort, die de concurrentie laten verbleken. De grote banden staan garant voor de beste roleigenschappen, en voor een vlot stuurgedrag zorgt de extreem stijve oversized balhoofdbuis. Nog een hoogtepunt is de Impact Protection Unit (IPU) in de bovenbuis, die voorkomt dat het stuur de buis bij een valpartij kan beschadigen. Met zijn wedstrijdbeproefde geometrie is de Grand Canyon CF SLX de ideale partner voor ambitieuze XC- en Marathonrijders.

nieuwe fiets/nieuw frame in onberispelijke staat
Details

Attentie! De foto van de fiets vertoont de standaard componenten. Bekijk AUB de specificatielijst voor informatie over de onderdelen die precies op de aangeboden fiets gemonteerd zijn.

Fietsen uit deze categorie zijn nieuwe fietsen respectievelijk nieuwe frames en frame sets zonder beschadigingen. Dit zijn bijv. overjarige modellen, of speciaal opgebouwde unieke stukken. Deze fietsen zijn in een technische toestand, zoals dit ook bij de actuele nieuwe modellen van toepassing is. Zoals op alle Factory Outlet fietsen geven wij op de fietsen van categorie 1 de volledige garantie zoals ook bij de actuele nieuwe modellen.

NU SLECHTS: € 1.199,00
Oude prijs: € 1.699,00 U bespaart: € 500,00
Frame Canyon Grand Canyon CF SLX
Balhoofdstel Cane Creek 40
Zadelpen Ritchey Flexlogic Trail Carbon
Gereedschap Pure Cycling Torque Wrench
Handleiding Pure Cycling Handbuch MTB
Gewicht 1080 g

Algemeen oordeel: Zeer goed

Mountainbike 05/10 (model 2010)