Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Wij zijn vandaag nog bereikbaar tot 17:00 uur via +31 308881415 (NL) – +32 1649 02 05 (BE/NL). Kijk hier voor veelgestelde vragen.

 

STRIVE AL 9.0 TEAM 2014

Slechts 1 model, leverbaar in maat M, kleur factory enduro team, Art.Nr. A1039470

Plezier, actie en vrijheid. De modellen uit de Strive AL-lijn bieden de ultieme endurobike voor zowel fanatieke trailers die graag touren door de bergen als voor veeleisende wedstrijdrijders. Daarom is de Strive AL het dienstwapen van het Canyon Factory Enduro Team voor de Enduro World Series. In de afdaling zul je de adrenaline door je lichaam voelen gieren, gedragen door de techniek van de Strive. Het zwaartepunt van dit unieke hydroform frame is de lichtgewicht en stijve 270° box, die voorziet in uitstekende kinematica voor enduro gebruik en top anti-squat waardes levert. Samen met de naaldgelagerde demper blijft de achterbrug perfect in het juiste spoor in de afdalingen en absorbeert hij stevige schokken vloeiend. Verdere highlights zijn de soepel werkende en naaldgelagerde schokdemper, de conische lagernokken bij het hoofddraaipunt en de lichtgewicht X12-steekas die het achterframe extra stijf maakt. De “trail optimized geometry” zorgt met een laag zwaartepunt en korte achtervork voor een wendbaar rijgedrag, ook op de grofste rotspaden. Onmisbaar in de zoektocht naar het ultieme rijplezier is een verstelbare zadelpen.

nieuwe fiets/nieuw frame in onberispelijke staat
Details

Attentie! De foto van de fiets vertoont de standaard componenten. Bekijk AUB de specificatielijst voor informatie over de onderdelen die precies op de aangeboden fiets gemonteerd zijn.

Fietsen uit deze categorie zijn nieuwe fietsen respectievelijk nieuwe frames en frame sets zonder beschadigingen. Dit zijn bijv. overjarige modellen, of speciaal opgebouwde unieke stukken. Deze fietsen zijn in een technische toestand, zoals dit ook bij de actuele nieuwe modellen van toepassing is. Zoals op alle Factory Outlet fietsen geven wij op de fietsen van categorie 1 de volledige garantie zoals ook bij de actuele nieuwe modellen.

NU SLECHTS: € 3.399,00
Oude prijs: € 3.599,00 U bespaart: € 200,00
Frame Canyon Strive AL
Demper Fox Float X CTD Factory Kashima
Voorvork Fox 34 Float CTD FIT Factory Kashima
Balhoofdstel Cane Creek 40
Achter derailleur SRAM XX1, 11s
Kettinggeleider e.thirteen XCX+
Shifters SRAM XX1
Remgrepen Avid X0 Trail
Remmen Avid X0 Trail
Naven Mavic Crossmax Enduro LTD
Velgen Mavic Crossmax Enduro LTD
Banden Mavic WTS
Crankstel SRAM XX1 Carbon
Tandwielen 34
Stuurpen Renthal Duo
Stuur Renthal Fat Bar
Handvatten Ergon GA-1 Evo
Zadel Ergon SM30
Zadelpen RockShox Reverb Stealth
Pedalen - - -
Gereedschap Pure Cycling Torque Wrench
Pomp Pure Cycling Federgabelpumpe
Handleiding Pure Cycling Handbuch MTB
Gewicht 13,1 kg