Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Onze servicedesk is vandaag vanaf 09:00 uur bereikbaar. Je kunt ons bereiken op 030 888 1415 of stuur ons een e-mail

 

GRAND CANYON CF SLX 9.9 TEAM 2013

Slechts 1 model, leverbaar in maat XL, kleur team, Art.Nr. AS1006160

Grote wielen grote ambities. Met de nieuwe Grand Canyon CF SLX 29 zetten we de succesreeks van de Grand Canyon serie voort. Het korte achterframe zorgt voor een speels karakter, zonder te nerveus te sturen. Dankzij de lage trapas zit je “in” de fiets, en de laagbouwende balhoofdbuis zorgt voor optimale klimeigenschappen. De nieuwe carbon twentyniner scoort net als de aluminium versie met een uitgewogen geometrie, die perfect past bij de eigenschappen van de grote wielen. De succesformule van dit nieuwe koolvezelkanon ligt diep in het materiaal van het frame verborgen: door de perfecte combinatie van uiteenlopende vezelsoorten kunnen we de voordelen van het materiaal optimaal benutten. Dankzij een vernuftige verdeling van de carbon vezels bereikt het frame een voortreffelijke stijfheid en comfort, die de concurrentie laten verbleken. De grote banden staan garant voor de beste roleigenschappen, en voor een vlot stuurgedrag zorgt de extreem stijve oversized balhoofdbuis. Nog een hoogtepunt is de Impact Protection Unit (IPU) in de bovenbuis, die voorkomt dat het stuur de buis bij een valpartij kan beschadigen. Met zijn wedstrijdbeproefde geometrie is de Grand Canyon CF SLX de ideale partner voor ambitieuze XC- en Marathonrijders.

Fiets met lichte, maar zichtbare gebruikssporen
Details Beelden

Attentie! De foto van de fiets vertoont de standaard componenten. Bekijk AUB de specificatielijst voor informatie over de onderdelen die precies op de aangeboden fiets gemonteerd zijn.

Werden er met een frame of een fiets meerdere testritten gemaakt, dan betekent dit, dat zij voor de verkoop aangeduid zullen worden met deze categorie. Dit betekent dat aan de ketting en de cassette duidelijk zichtbare gebruikssporen te zien zijn, de functionaliteit echter perfect is. Deze categorie fietsen zijn bijvoorbeeld fietsen die uit de showroom komen of naargelang de testintensiviteit, fietsen gebruikt voor tijdschrift testen. Deze fietsen laten vaker krasjes of lakbeschadigingen door steenslag zien, zij werden gedeeltelijk in het terrein gereden (alleen bij mountainbikes). Zoals op alle Factory Outlet fietsen geven wij op de fietsen van deze categorie de volledige garantie zoals ook bij de actuele nieuwe modellen. Tevens worden deze fietsen door onze gediplomeerde medewerkers van de werkplaats opgebouwd, getest en indien noodzakelijk gerepareerd.

NU SLECHTS: € 3.499,00
Oude prijs: € 4.199,00 U bespaart: € 700,00
Frame Canyon Grand Canyon CF SLX
Voorvork RockShox SID 29 XX World Cup, 100mm, Taper, Remote, 15QR
Balhoofdstel Cane Creek 40
Achter derailleur SRAM XX Medium Cage 10 Speed
Voor derailleur SRAM X0 2x10
Shifters SRAM XX Trigger 10 Speed
Remgrepen Magura MT 8
Remmen Magura MT 8 180/160
Naven DT Swiss Tricon XM 1550
Cassette SRAM XG-1080 10-speed 11-36
Velgen DT Swiss Tricon XM 1550
Banden Continental X-King 2,2" RaceSport, Continental Race King 2,2"
Crankstel SRAM XX 10-speed
Tandwielen 39/26
Trapas SRAM XX
Stuurpen Ritchey WCS 4-Axis 1 1/8 Zoll
Stuur Ritchey WCS Carbon Flatbar 700mm
Handvatten Ergon GS2-S Teamedition
Zadel Ergon SM3 carbon Team Version
Zadelpen Ritchey WCS Carbon
Pedalen - - -
Gereedschap Pure Cycling Torque Wrench
Pomp Pure Cycling Federgabelpumpe
Handleiding Pure Cycling Handbuch MTB
Gewicht 9,50 kg

Algemeen oordeel: Zeer goed

Mountainbike 05/10 (model 2010)