Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Wij zijn vandaag nog bereikbaar tot 17:00 uur via +31 308881415 (NL) – +32 1649 02 05 (BE/NL). Kijk hier voor veelgestelde vragen.

 

ULTIMATE CF SLX 9.0 SL CT 2014

Slechts 1 model, leverbaar in maat 2XL, kleur stealth, Art.Nr. AS1006723

Perfectie is ons streven bij de inspanningen om de beste fiets voor jou te maken. Ons doel was glashelder: een van de beste framesets ter wereld revolutionair verbeteren, en met de ontwikkeling van de Ultimate CF SLX 2013 hebben we deze uitdaging glansrijk overwonnen. Het frame zet met een gewicht van 790 gram nieuwe maatstaven voor de combinatie van gewicht, stijfheid, comfort en design. Bijzondere aandacht ging bij de constructie van het chassis uit naar het achterframe. Door de directe verbinding van de staande achtervork met de bovenbuis, heeft deze sectie duidelijk aan laterale stijfheid gewonnen. De afvlakking van de bovenbuis in combinatie met de Maximus zitbuis maakt het geheel daarbij aanmerkelijk comfortabeler. Samen met de stijve Press-Fit trapasconstructie en de asymetrische liggende achtervork zorgt dit voor maximale rijprestaties. De interne kabelvoering geeft de fiets een ‘clean’ uiterlijk en staat samen met het tweedelige derailleuroog garant voor accurate schakelacties. Nog een comfortabel pluspunt biedt de nieuwe One One Four SLX voorvork. Deze racevork met carbon uitvaleinden gedraagt zich onder zijwaartse belasting extreem stijf en vangt dankzij de VCLS-technologie harde schokken en vibraties effectief op. Hierdoor worden je spieren ontlast en kun je energie sparen voor de eindsprint. Je kunt kiezen uit elf varianten van de Ultimate CF SLX. Nieuw voor 2013 is het ErgoSpeed model met dubbel ErgoSpeed Gel stuurlint, 25mm brede banden en de VCLS Post 2.0 zadelpen, die overigens voor alle modellen optioneel leverbaar is.

fiets met minieme, nauwelijks zichtbare gebruikssporen
Details

Attentie! De foto van de fiets vertoont de standaard componenten. Bekijk AUB de specificatielijst voor informatie over de onderdelen die precies op de aangeboden fiets gemonteerd zijn.

Deze categorie beschrijft fietsen en frames, die minieme gebruikssporen vertonen. Dit kunnen bijvoorbeeld fietsen van klanten zijn, die hun fiets binnen de 30 dagen regeling geretourneerd hebben, maar reeds een of twee ritten hiermee gefietst hebben. Ook is het mogelijk, dat het hier een fiets betreft die voor een eenmalige testrit gebruikt is. De cassette en ketting zijn net ingereden en laten geen meetbare slijtage zien. Het frame en ook de onderdelen kunnen krasjes, lakbeschadigingen en/of kleur afwijkingen vertonen. Zoals op alle Factory Outlet fietsen geven wij op de fietsen van deze categorie de volledige garantie zoals ook bij de actuele nieuwe modellen. Tevens worden deze fietsen door onze gediplomeerde medewerkers van de werkplaats opgebouwd, getest en indien noodzakelijk gerepareerd.

NU SLECHTS: € 4.399,00
Oude prijs: € 4.599,00 U bespaart: € 200,00
Frame Canyon Ultimate CF SLX
Voorvork Canyon One One Four SLX
Balhoofdstel Acros Ai-70 Fiber
Achter derailleur SRAM Red 22 11s
Voor derailleur SRAM Red 22 inkl. Chain Catcher
Shifters SRAM Red 22 DoubleTap
Remgrepen SRAM Red 22 DoubleTap
Remmen SRAM Red
Naven Mavic R-Sys SLR WTS Exalith 2
Cassette SRAM Red 22 PG1190
Velgen Mavic R-Sys SLR WTS Exalith 2
Banden Mavic Yksion Pro SSC GripLink / PowerLink
Crankstel SRAM Red 22
Tandwielen 50/34 (Compact)
Trapas SRAM Red GXP
Stuurpen Ritchey WCS 4-Axis 44 1 1/4 Zoll
Stuur Ritchey WCS EvoCurve Carbon
Stuurlint Canyon Ergospeed Gel
Zadel Fizik Antares
Zadelpen Canyon VCLS Post (15 - 35mm Setback)
Pedalen - - -
Gereedschap Pure Cycling Torque Wrench
Handleiding Pure Cycling Handbuch Roadbike
Gewicht 6,10 kg

Eindoordeel: ZEER GOED - TESTWINNAAR

Mountainbike 02/08 (model 2008)