Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Onze servicedesk is vandaag vanaf 09:00 uur bereikbaar. Je kunt ons bereiken op 030 888 1415 of stuur ons een e-mail

 

NERVE CF 9.0 LTD 2014

Slechts 1 model, leverbaar in maat L, kleur black sky, Art.Nr. AS1006815

“Uitstekend testwinnaar! Uitmuntend! De beste fiets ter wereld!” Hij was nauwelijks op de markt, of de carbon fully Nerve CF domineerde wereldwijd al de tests in de vakbladen. Ook de design-wereld beoordeelde het elegante design van de Nerve CF als “state-of-the-art”, door de fiets met verschillende gerenomeerde, internationale design-awards te bekronen waaronder de Reddot, de IF design Gold Award en het label “Good Design”. De kern van het slechts 1900 gram lichte carbon frame is de achterwielophanging uit één stuk carbon, waarvan de staande achtervork met de Flex Pivot-technologie is uitgerust flexibel materiaal in plaats van draaipunten achteraan. De specifieke materiaaleigenschappen en de constructie van de achtervork laten circa 3,5 graden uitwijking toe, die normaal door lagers wordt mogelijk gemaakt. Door deze innovatieve techniek wordt het frame lichter en onderhoudsarmer zonder in te leveren op veerperformance, zijwaartse stijfheid of duurzaamheid. Voor sublieme klimprestaties zorgt de geoptimaliseerde kinematica. Met een zwevend opgehangen schokdemper en de korte, stijve en lichte monoqocue carbon rocker arm wordt de 120mm lineaire veerweg uiterst soepel en gelijkmatig benut, en glij je soepel het dal in. Om ook de meest technische secties het hoofd te kunnen bieden, zijn alle modellen met een RockShox Reverb Stealth Vario-zadelpen uitgerust dankzij de Remote-afstandbediening aan het stuur bliksemsnel te verstellen.

nieuwe fiets/nieuw frame met optisch minieme beschadiging(en)
Details Beelden

Attentie! De foto van de fiets vertoont de standaard componenten. Bekijk AUB de specificatielijst voor informatie over de onderdelen die precies op de aangeboden fiets gemonteerd zijn.

Fietsen en frame sets uit de categorie 2 zijn ongebruikte fietsen, die minieme kleur afwijkingen, krasjes of lakbeschadigingen kunnen vertonen. Er is normaliter niet aan alle kwaliteitseisen voldaan ( een fiets kan ook in categorie 2 terechtkomen als bijv. de oranje lijn op de bovenbuis niet aan de kwaliteitseisen van Canyon voldoet, de fiets voor de rest echter volledig in orde is). Zoals op alle Factory Outlet fietsen geven wij op de fietsen van categorie 2 de volledige garantie zoals ook bij de actuele nieuwe modellen. Tevens worden deze fietsen door onze gediplomeerde medewerkers van de werkplaats opgebouwd, getest en indien noodzakelijk gerepareerd.

NU SLECHTS: € 4.049,00
Oude prijs: € 4.599,00 U bespaart: € 550,00
Frame Canyon Nerve CF
Demper Fox Float CTD Adjust Factory Kashima BV
Voorvork Fox 32 Float 26 CTD Factory Fit Kashima
Balhoofdstel Cane Creek 40
Achter derailleur Shimano XTR Shadow Plus
Voor derailleur Shimano XTR
Shifters Shimano XTR
Remgrepen Shimano XTR
Remmen Shimano XTR
Naven Mavic Crossmax SLR Disc
Cassette Shimano Deore XT 11-36 10-speed
Velgen Mavic Crossmax SLR Disc
Banden Continental Mountain King 2,2" Black Chili Compound
Crankstel Shimano XTR FC-M980
Tandwielen 42/32/24
Trapas Shimano SM-BB 94
Stuurpen Ritchey WCS 4-Axis 1 1/8 Zoll
Stuur Ritchey WCS Low Rizer Carbon
Handvatten Ergon GA-1 Evo
Zadel Ergon SM30 EVO
Zadelpen RockShox Reverb Stealth
Pedalen - - -
Gereedschap Pure Cycling Torque Wrench
Pomp Pure Cycling Federgabelpumpe
Handleiding Pure Cycling Handbuch MTB
Gewicht 10,70 kg

Algemeen oordeel: Zeer goed

Mountainbike 05/10 (model 2010)