Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Onze servicedesk is vandaag vanaf 09:00 uur bereikbaar. Je kunt ons bereiken op 030 888 1415 of stuur ons een e-mail

 

INFLITE AL 8.0 S 2014

Slechts 1 model, leverbaar in maat S, kleur storm grey - neon green, Art.Nr. AS1006984

Canyon goes Cross! Afgelopen jaren heeft de Ultimate AL de standaard gezet voor aluminium frames en daarmee in talrijke test zelfs carbon frames de maat genomen (“Test winner”, TOUR 05/13). Het nieuwste familielid, Inflite AL, draagt deze succesvolle genen en voorziet daarom in alle eigenschappen die nodig zijn voor een eersteklas cyclocrosser. Het hoogkwalitatieve aluminium frame weegt slechts 1480 gram, desalniettemin zeer robuust. De lichte, slanke Maximus Seattube en het pressfit bottombracket garanderen optimale stijfheidswaarden rond het hele traphuis en dus een zeer efficiënte acceleratie. Volledig nieuw is de One One Four SL Disc Fork met een taps toelopende balhoofdbuis en Postmount schijfremmen. De vork biedt nauwkeurig stuurgedrag en is een ideale mix van stijfheid en comfort. Samen met de VCLS Post 2.0 bladveer zadelpenconstructie ben je verzekerd van veel comfort. Zelfs op het moeilijkste terrein boekt deze fiets de beste prestaties: de wijde verbinding tussen de achterbrugpoten voorziet in veel ruimte voor de banden en voorkomt ophoping van zand en modder, evenals de netjes weggewerkte versnellingskabels. Op de uitstekende remkracht en hoge stabiliteit van de 160 mm schijfremmen kan in elke situatie vertrouwd worden. De winterstop is verleden tijd de Inflite AL is geschikt voor ieder seizoen en alle omstandigheden.

fiets met minieme, nauwelijks zichtbare gebruikssporen
Details Beelden

Attentie! De foto van de fiets vertoont de standaard componenten. Bekijk AUB de specificatielijst voor informatie over de onderdelen die precies op de aangeboden fiets gemonteerd zijn.

Deze categorie beschrijft fietsen en frames, die minieme gebruikssporen vertonen. Dit kunnen bijvoorbeeld fietsen van klanten zijn, die hun fiets binnen de 30 dagen regeling geretourneerd hebben, maar reeds een of twee ritten hiermee gefietst hebben. Ook is het mogelijk, dat het hier een fiets betreft die voor een eenmalige testrit gebruikt is. De cassette en ketting zijn net ingereden en laten geen meetbare slijtage zien. Het frame en ook de onderdelen kunnen krasjes, lakbeschadigingen en/of kleur afwijkingen vertonen. Zoals op alle Factory Outlet fietsen geven wij op de fietsen van deze categorie de volledige garantie zoals ook bij de actuele nieuwe modellen. Tevens worden deze fietsen door onze gediplomeerde medewerkers van de werkplaats opgebouwd, getest en indien noodzakelijk gerepareerd.

NU SLECHTS: € 1.229,00
Oude prijs: € 1.299,00 U bespaart: € 70,00
Frame Canyon Inflite AL
Voorvork Canyon One One Four SL Disc
Balhoofdstel Acros Ai-70 Fiber
Achter derailleur Shimano 105 RD-5701 black
Voor derailleur Shimano 105 FD-5700 black
Shifters Shimano 105 ST-5700
Remgrepen Shimano 105 ST-5700
Remmen Avid BB7R SL Disc Brake
Naven Mavic Crossone
Cassette Shimano 105 CS-5700 10s 11-28
Velgen Mavic Crossone
Banden Continental Grand Prix 4-Season, 28 mm
Crankstel Shimano 105 FC-5700 black
Tandwielen 50/34 (Compact)
Trapas Shimano SM-BB71
Stuurpen Ritchey WCS 4-Axis 44 1 1/4 Zoll
Stuur Ritchey COMP Curve
Stuurlint Canyon Ergospeed Gel
Zadel Selle Italia X1 Special Edition
Zadelpen Canyon VCLS Post (25 mm Setback)
Pedalen - - -
Gereedschap Pure Cycling Torque Wrench
Handleiding Pure Cycling Handbuch Roadbike
Gewicht 9,55 kg

Eindoordeel: ZEER GOED - TESTWINNAAR

Mountainbike 02/08 (model 2008)