Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Onze servicedesk is morgen weer bereikbaar vanaf 09:00 uur. Stuur ons gerust een e-mail of kijk hier voor veelgestelde vragen.

 

ULTIMATE CF SLX 9.0 TEAM CT 2014

Slechts 1 model, leverbaar in maat S, kleur team replica, Art.Nr. AS1008128

"Racefiets van het jaar 2013" (Le Cycle), "Racefiets van de maand" (Vélo Magazine), "Uitstekende beoordeling" (Pro Cycling), "Superbe" (Road Bike), "Ongelooflijke score – testwinnaar" (TOUR). De Ultimate CF SLX behoort zonder twijfel tot de beste carbon frames van de wereld. Het frame weegt slechts 790 gram, daarmee een nieuwe standaard zettend met zijn combinatie van laag gewicht, stijfheid, comfort en ontwerp. Al deze eigenschappen zorgen voor een geweldige fietsbeleving. Deze carbon racefiets heeft een oogverblindende achterbrug met hoogontwikkelde VCLS achtervorkpoten. De directe verbinding tussen de vorkpoten en de bovenbuis geeft de complete achterbrug extreme laterale stijfheid, maar tegelijkertijd verticale demping. De bovenbuis en de nieuwe Maximus Seattube zijn allebei afgevlakt om meer comfort te genereren. Het stijve pressfit traphuis en de asymmetrische achterbrug koppelen dit comfort aan voortreffelijke prestaties. Deze snelheidsduivel is verder uitgerust met de nieuwe generatie One One Four SLX vork. Deze vork is voorzien van carbon uitvallen. Niet alleen zorgt dit voor meer zijwaartse stijfheid, maar ook voor het vermogen harde schokken en trillingen goed te absorberen. Dit spaart je spieren en gewrichten, energie die goed van pas kan komen in het laatste deel van de rit. De lichte en zeer comfortabele VCLS Post zadelpen weegt slechts 220 gram en is beschikbaar in twee versies: een rechte versie met een setback van +2 mm tot -10 mm en een versie met gebogen kop, die een setback van 13 mm tot 25 mm mogelijk maakt. Dit betekent dat renners van elk postuur de juiste zitpositie kunnen vinden. Alle modellen hebben bovendien de optie van opschaling naar een VCLS 2.0 zadelpen, de revolutionaire flip-head zadelpen met bladveerconstructie. Een extreem lichtgewicht carbon frame gecombineerd met alle beproefde facetten van de VCLS technologie (Vertical Comfort Lateral Stiffness) komt neer op uitmuntend comfort en niet te overtreffen prestaties. Of zoals wij het noemen: Ultimate CF SLX.

nieuwe fiets/nieuw frame met optisch minieme beschadiging(en)
Details Beelden

Attentie! De foto van de fiets vertoont de standaard componenten. Bekijk AUB de specificatielijst voor informatie over de onderdelen die precies op de aangeboden fiets gemonteerd zijn.

Fietsen en frame sets uit de categorie 2 zijn ongebruikte fietsen, die minieme kleur afwijkingen, krasjes of lakbeschadigingen kunnen vertonen. Er is normaliter niet aan alle kwaliteitseisen voldaan ( een fiets kan ook in categorie 2 terechtkomen als bijv. de oranje lijn op de bovenbuis niet aan de kwaliteitseisen van Canyon voldoet, de fiets voor de rest echter volledig in orde is). Zoals op alle Factory Outlet fietsen geven wij op de fietsen van categorie 2 de volledige garantie zoals ook bij de actuele nieuwe modellen. Tevens worden deze fietsen door onze gediplomeerde medewerkers van de werkplaats opgebouwd, getest en indien noodzakelijk gerepareerd.

NU SLECHTS: € 5.099,00
Oude prijs: € 6.199,00 U bespaart: € 1.100,00
Frame Canyon Ultimate CF SLX
Voorvork Canyon One One Four SLX
Balhoofdstel Acros Ai-70 Fiber
Achter derailleur Shimano Dura-Ace Di2 RD-9070, 11s
Voor derailleur Shimano Dura-Ace Di2 FD-9070
Shifters Shimano Dura-Ace Di2 ST-9070
Remgrepen Shimano Dura-Ace Di2 ST-9070
Remmen Shimano Dura-Ace BR-9000
Naven Mavic Cosmic CXR 60 WTS Clincher
Cassette Shimano Dura-Ace CS-9000 11s 11-28
Velgen Mavic Cosmic CXR 60 WTS Clincher
Banden Mavic Yksion CXR SSC GripLink
PowerLink
Crankstel Shimano Dura-Ace FC-9000
Tandwielen 50/34 (Compact)
Trapas Shimano SM-BB92-41B
Stuurpen Ritchey WCS 4-Axis 44 1 1/4 Zoll
Stuur Ritchey WCS EvoCurve Carbon
Stuurlint Canyon Ergospeed Gel
Zadel Selle Italia Flite
Zadelpen Canyon VCLS Post (15 - 35mm Setback)
Pedalen Auslieferung ohne
Gewicht 7,05

1.2 - top score

Tour, 04/11 (model 2011)