Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Onze servicedesk is vandaag vanaf 09:00 uur bereikbaar. Je kunt ons bereiken op 030 888 1415 of stuur ons een e-mail

 

ULTIMATE AL SLX 9.0 DI2 CT 2014

Slechts 1 model, leverbaar in maat 2XL, kleur deep black matt - grey, Art.Nr. AS1008168

Uitstekende stijfheidswaarden, uitstekende demping en uitstekend comfort. De Ultimate AL is zonder twijfel een van de beste aluminium frames ter wereld. In het modeljaar 2014 wordt de Ultimate AL SLX zelfs nog lichter. Dit is mogelijk door het gebruik van een complexe aluminium legering waarmee de dunne wanden van het frame nog dunner worden zonder de veiligheid in gevaar te brengen. Het resultaat? Nog eens 110 gram minder gewicht ten opzichte van de Ultimate AL en toch met dezelfde specifieke eigenschappen. De Ultimate AL SLX is standaard uitgerust met de nieuwste generatie One One Four SLX carbon vork en voorziet hiermee in extra comfort. Het conische balhoofd verdeelt de krachten op het frame gelijkmatiger en verbetert de bestuurbaarheid en de veiligheid van de fiets. De comfortabele, lichtgewicht VCLS zadelpen vormt een perfecte verbinding tussen mens en machine. Trillingen en schokken veroorzaakt door oneffenheden in het wegdek worden netjes gedempt. Het eindresultaat is dat je spieren minder te verduren krijgen en dus net dat beetje extra bieden aan het eind van de rit.Bekijk de meestgestelde vragen over deze fiets.

fiets met minieme, nauwelijks zichtbare gebruikssporen
Details Beelden

Attentie! De foto van de fiets vertoont de standaard componenten. Bekijk AUB de specificatielijst voor informatie over de onderdelen die precies op de aangeboden fiets gemonteerd zijn.

Deze categorie beschrijft fietsen en frames, die minieme gebruikssporen vertonen. Dit kunnen bijvoorbeeld fietsen van klanten zijn, die hun fiets binnen de 30 dagen regeling geretourneerd hebben, maar reeds een of twee ritten hiermee gefietst hebben. Ook is het mogelijk, dat het hier een fiets betreft die voor een eenmalige testrit gebruikt is. De cassette en ketting zijn net ingereden en laten geen meetbare slijtage zien. Het frame en ook de onderdelen kunnen krasjes, lakbeschadigingen en/of kleur afwijkingen vertonen. Zoals op alle Factory Outlet fietsen geven wij op de fietsen van deze categorie de volledige garantie zoals ook bij de actuele nieuwe modellen. Tevens worden deze fietsen door onze gediplomeerde medewerkers van de werkplaats opgebouwd, getest en indien noodzakelijk gerepareerd.

NU SLECHTS: € 1.999,00
Oude prijs: € 2.399,00 U bespaart: € 400,00
Frame Canyon Ultimate AL SLX
Voorvork Canyon One One Four SLX
Balhoofdstel Acros Ai-70 Fiber
Achter derailleur Shimano Ultegra Di2 RD-6870, 11s
Voor derailleur Shimano Ultegra Di2 FD-6870
Shifters Shimano Ultegra Di2 ST-6870 11s
Remgrepen Shimano Ultegra Di2 ST-6870 11s
Remmen Shimano Ultegra BR-6800
Naven Mavic Ksyrium Elite S WTS
Cassette Shimano Ultegra CS-6800 11-28
Velgen Mavic Ksyrium Elite S WTS
Banden Mavic Yksion Pro GripLink
PowerLink
Crankstel Shimano Ultegra FC-6800
Tandwielen 50/34 (Compact)
Trapas Shimano SM-BB72-41B
Stuurpen Ritchey WCS 4-Axis 44 1 1/4 Zoll
Stuur Ritchey WCS EvoCurve
Stuurlint Canyon Ergospeed Gel
Zadel Fizik Antares
Zadelpen Canyon VCLS Post (25 mm Setback)
Pedalen - - -
Gereedschap Pure Cycling Torque Wrench
Handleiding Pure Cycling Handbuch Roadbike
Gewicht 7,30