Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Onze servicedesk is vandaag vanaf 09:00 uur bereikbaar. Je kunt ons bereiken op 030 888 1415 of stuur ons een e-mail

Roadlite AL

Een gunstig geprijsde testwinnaar

Fiets

Niets te wensen over

“Het indrukwekkende frame en veel aandacht voor details zorgen voor veel comfort, terwijl de rijstabiliteit en het wendbare stuurkarakter beginners zullen aanspreken. De afmontage is van de hoogste kwaliteit. Uitmuntend!” – Zo oordelen de testrijders van het blad RoadBIKE (06/2013).
Voor het nieuwe modeljaar geven we deze succesvolle testwinnaar een facelift en gloednieuwe Canyon parts. Een van de highlights is de nieuwe en slechts 350 gram wegende One One Eight SL carbon voorvork. Met uitstekende waarden op het gebied van stijfheid en comfort brengt deze voorvork ieder stuurcommando nauwkeurig over op het voorwiel. De slanke, rechte vorkpoten geven dit aluminium topframe bovendien een sportief en aantrekkelijk voorkomen. Voeg daar de geoptimaliseerde geometrie aan toe en je verkrijgt een comfortabele en stijve fiets die elke pedaaltrap efficiënt omzet in acceleratie. Kwaliteiten die zowel bij een trainingsrit als bij de eindsprint in de amateursklasse van pas komen.

Voor het allerhoogste comfort hebben we bij alle Roadlite AL-modellen de Canyon VCLS Post gemonteerd. Dankzij een uitgekiende vezellaminering behalen we optimale dempingswaarden en worden schokken efficiënt geabsorbeerd. Dat vermindert de belasting op je spieren, waardoor je langer kunt presteren. Voor een probleemloze klemming zorgt de asymetrische Canyon zadelpenklem, die reeds werd bekroond met de iF Product Design Award. Perfect vakmanschap en unieke rijeigenschappen zijn al verkrijgbaar vanaf 999 euro – met deze fiets kun je Canyon Technologie op sportieve wijze ontdekken.

Bekijk hier de meestgestelde vragen over deze fiets.

Modellen

Roadlite AL 7.0 € 1.199

Roadlite AL 7.0 TEAM € 1.199

Roadlite AL 6.0 SL € 899

Roadlite AL 6.0 CH € 899

Roadlite AL 6.0 € 899

Roadlite AL Frameset € 449

MAXIMUS ZITBUIS

ONE ONE EIGHT CF CARBON VOORVORK