Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Onze servicedesk is vandaag vanaf 09:00 uur bereikbaar. Je kunt ons bereiken op 030 888 1415 of stuur ons een e-mail

Ultimate AL SLX

Gemaakt voor volbloed wedstrijdrijders

Uitstekende stijfheidswaarden, uitstekende demping en uitstekend comfort. De Ultimate AL is zonder twijfel een van de beste aluminium frames ter wereld. In het modeljaar 2014 wordt de Ultimate AL SLX zelfs nog lichter. Dit is mogelijk door het gebruik van een complexe aluminium legering waarmee de dunne wanden van het frame nog dunner worden zonder de veiligheid in gevaar te brengen. Het resultaat? Nog eens 110 gram minder gewicht ten opzichte van de Ultimate AL en toch met dezelfde specifieke eigenschappen. De Ultimate AL SLX is standaard uitgerust met de nieuwste generatie One One Four SLX carbon vork en voorziet hiermee in extra comfort.

Het conische balhoofd verdeelt de krachten op het frame gelijkmatiger en verbetert de bestuurbaarheid en de veiligheid van de fiets. De comfortabele, lichtgewicht VCLS zadelpen vormt een perfecte verbinding tussen mens en machine. Trillingen en schokken veroorzaakt door oneffenheden in het wegdek worden netjes gedempt. Het eindresultaat is dat je spieren minder te verduren krijgen en dus net dat beetje extra bieden aan het eind van de rit.

Bekijk hier de meestgestelde vragen over deze fiets.

Modellen

Ultimate AL SLX 9.0 Di2 € 2.199

Ultimate AL SLX 9.0 SL € 1.899

Ultimate AL SLX Frameset me. € 699

Ultimate AL SLX Frameset el. € 699

Zichtbaar onzichtbaar, goed beschermd tegen alle weersomstandigheden en geluidloos vanwege hun gekruiste legging - de voordelen van interne bekabeling. Het vervangen van de kabel is eenvoudig dankzij de opening onderaan het bottom bracket.

De nieuwe One One Four SLX vork is een stap voorwaarts op het gebied van comfort. Deze racevork met carbon uitvallen heeft extreme zijdelingse stijfheid, maar biedt veel comfort in verticale richting, hiermee in staat harde schokken en trillingen goed te absorberen.

VCLS stands for vertical comfort lateral stiffness. Slimline seat stays in connection with the Maximus Seattube increase the level of comfort and performance. The VCLS technology helps you perform better for longer and you can gain crucial centimetres in that final sprint.

Aan de trapasstijfheid heeft naast het trapashuis en de liggende achterbrug ook de zitbuis een belangrijk aandeel. De gepatenteerde Maximus zitbuis benut de maximale contactoppervlakte van het trapashuis en biedt daardoor 100% omzetting van de ingebrachte kracht naar aandrijving.