Unfortunately, we do not ship to your country.

Ser hvor vi sender

Vårt service senter er åpent i dag til kl. 17:00

Grand Canyon CF SLX 29

Transalp vinneren!

Test victory

Vélo Tout Terrain

20/20 (1st time in the history of the magazine).

Rask som en pil og super lett – Transalp vinneren i 2012 og 2013 konkurrerer i øverste divisjon med sin high-end karbon ramme og forfinede tekniske detaljer. Den suksessfulle resepten for den regjerende Europeiske maraton mester, ligger skjult på innsiden av rammen. Varianter av intelligent utviklet karbonfiber materiale tillater oss å utnytte fordelene ved materialet til fulle og gir sykkelen enestående nivåer av stivhet og komfort.

Korte kjedestag for problemfri og smidig håndtering, et lavt krankparti for en god sittestilling og kort styrerør for stabile klatringer – Grand Canyon CF SLX tilbyr de aller beste forutsetninger for bruk i maraton og XC konkurranser. Det ekstremt stive og overdimensjonerte styrerøret, om mulig, enda bedre håndtering og trygghet i høyhastighets utforløyper. Andre høydepunkter er Impact Protection Unit (IPU) i overrøret, som forhindrer at styret skader rammen ved et eventuelt uhell. Med sin racing testede geometri er den nye Gran Canyon CF SLX en ideell sykkel for ambisiøse XC og maraton utøvere.

modeller

Grand Canyon CF SLX 9.9 TEAM 3.799 €

Grand Canyon CF SLX 9.9 TEAM XX1 3.699 €

Grand Canyon CF SLX 9.9 SL 3.299 €

Grand Canyon CF SLX 9.9 2.699 €

Grand Canyon CF SLX 29 Frameset 1.299 €

Grand Canyon CF SLX 29

Oversized headtube

Impact Protection Unit

The Impact Protection Unit (patent pending) stops the handlebar damaging the top tube in the event of a crash.

X12 thru-axle

Stiffness is the greatest asset. This doesn't just apply to the frame, but also to the axles. By using an X12 thru-axle the stiffness is increased and bike handling is significantly improved.

Hydroforming tubes