Unfortunately, we do not ship to your country.

Ser hvor vi sender

Vårt servicesenter er åpent igjen i morgen fra kl. 09:00. Send oss en e-mail.

Lux CF 29

Den perfekte langdistanse racing sykkelen. Full dempet 29''

Kompromissløs lettvekter, effektiv og smidig – den nye Lux CF kombinerer best beste fra den suksessrike Grand Canyon CF SLX 29 maraton hardtail sykkelen, med Nerve CF - fulldempet karbon modell, for å skape den perfekte, fulldempede 29-tommer maraton racing sykkel. Med fokus på rammen og den revolusjonerende Flex Pivot karbon bak-triangelen, som er spesielt tilpasset 100mm vandring i demperen, og de krav som stilles til klatre egenskapene på en 29-tommer fulldempet konkurranse sykkel. En forskjell fra Nerve CF er dog at demperen ikke har «floating mount», men er trygt plassert i rammen. På denne måten spares ytterligere vekt og fremhever den rene, flytende designen.

Takket være eksellent «anti-squat» kinematikk, er Lux CF «drive-neutral» i klatrepartier og responderer følsomt, uten problemer, kontrollert og trygt, i utfor seksjonene. Det koniske styre røret, sammen med potent chassis gir deg enda mer smidig håndtering og følelse av trygghet i høye hastigheter. Utstyrt med innovative Canyon detaljer som for eksempel «chainsuck» plate integrert i karbonen og den patenterte detaljen for beskyttelse (IPU) som forhindrer at over røret skades av styret ved et eventuelt uhell. Her har du absolutt alt du kan ønske deg for racing. Alle Lux CF modeller er forberedt for å montere Vario sete pinne. 100% racing luksus – testet ut av Alban Lakata i Leadville 100, hvor han vant på rekordtid!

modeller

Lux CF 9.9 TEAM 5.399 €

Lux CF 9.9 SL 4.699 €

Lux CF 9.9 3.899 €

Lux CF 8.9 3.299 €

Lux CF 7.9 2.799 €

Lux CF 29 Frameset 1.599 €

Lux CF 29

Impact Protection Unit (IPU)

Ved et uhell vil en stopper hindre styret i å skade overrøret. Stopperen er sikret med to uthulede skruer. Disse vil tåle et middels hardt sammenstøt, men vil også virke som et konstruert bristepunkt i en nødsituasjon. Med andre ord, vil de uthulede skruene ryke ved et alvorlig fall, men ramme vil bare få skraper.

KONISK STYRERØR

FLEX PIVOT

Fixed shock mount