Unfortunately, we do not ship to your country.

Ser hvor vi sender

Our Servicecenter is available today from 08:00. You can reach us on +49 261 40 4000 or send us an e-mail.

Spectral AL 29

Førsteklasses all-rounder

Allround egenskapene til Spectral AL 29 er et skue for øynene allerede ved første blikk. Et oppsett med 130 mm vandring i demperen og 29‘‘ hjul, gir supert grep og mye sti-moro, samtidig som den er effektivt pålitelig i lange utforbakker. Denne helt nyutviklede rammen kominerer et distinkt design med innovativ teknologi og moderne geometri, som eksempelvis lavtliggende krankparti og gir perfekt posisjon på sykkelen, mens korte kjedestag sikrer smidig håndtering og 74% grader setevinkel garanterer full effekt i tråkket.

Sykkelens raffinerte og ukompliserte enkelhet er et annet kjenntegn ved 29-tommeren, hvor overrøret og setestagene smelter sammen og får denne robuste aluminiumsrammen til å se ut som om den er støpt i et stykke. Innovative detaljer som integrert kjedebeskytter, konisk overrør, Reverb Stealth comp, Pressfit lukkede lager, 12 mm gjennomgående aksling og intern kabelføring, betyr at rammen er teknisk sett er helt i forkant av utviklingen. Topp all-round kvaliteter, et velbalansert oppsett, og presis håndtering –Spectral AL 29 tilbyr alt du trenger for ditt neste eventyr.

modeller

Spectral AL 9.9 EX 3.399 €

Spectral AL 9.9 SL 3.699 €

Spectral AL 8.9 2.899 €

Spectral AL 7.9 2.299 €

Spectral AL 6.9 1.999 €

TAPERED STEERER

ANTI-SQUAT-KINEMATIC

Takket være lagrenes plassering i det såkalte "anti squat kinematics" motvirkes tap av kraft. Det er derfor ikke behov for å låse eller fylle på med høyt trykk i demperen. Den bakre triangelen fungerer følsomt, uten tap av kraft og gir bedre komfort og grep.

Postmount standard

Takket vøre "postmount" som standard på bakhjulet, utsettes skruene nå kun for trekkbelastning og ikke skyvekrefter. Det gjør hele sykkelen sikrere. Aluminiumsrammen leder bort varme effektivt og garanterer god holdbarhet.

CANYON THROUGH AXLE