Unfortunately, we do not ship to your country.

Ser hvor vi sender

Vårt servicesenter er åpent igjen i morgen fra kl. 09:00. Send oss en e-mail.

Ultimate AL SLX

Bygget for deg som elsker fart

Høyeste verdier av stivhet, enestående vibrasjonsdempende og eksellent komfort – Ultimate AL er uten tvil en av de beste aluminium rammene i verden. I det nye modellåret har Ultimate AL SLX en enda lettere ramme. Det er gjort mulig ved å bruke en mer kompleks aluminium legering ( EN AW-6066 T66 ) hvor man har kunnet redusere rørtykkelsen ytterligere. Resultatet? Totalvekten er redusert med 110 gram, sammenlignet med Ultimate AL rammen, uten å kompromisse på stivhet.

Den seneste generasjon av One One Four SLX full karbon gaffelen, som er standard på Ultimate AL SLX i 2014, gir også super komfort. Med konisk gaffelrør fordeles belastningen mer effektivt til rammen, samtidig som den gir mer sikkerhet. Den komfortable og lette VCLS setepinnen skaper et perfekt samspill mellom rytter og sykkel. Slag fra et ujevnt underlag blir umiddelbart dempet og hindrer samtidig unødig belastning av muskulaturen.

modeller

Ultimate AL SLX 9.0 Di2 2.199 €

Ultimate AL SLX 9.0 SL 1.899 €

Ultimate AL SLX Frameset me. 699 €

Ultimate AL SLX Frameset el. 699 €

Fint å se på og beskyttet mot vær og vind, og 100% lydløs - dette er noen av fordelene ved integrerte kabler. Hvis du trenger å bytte en wire, er det ganske enkelt ,takket være en åpning i krankpartiet.

VCLS står for "Vertical Comfort Lateral Stiffness". Slanke setestag med direkte kontakt til Maximus seterør, øker komfortnivået og prestasjonen. VCLS teknologi hjelper deg å prestere bedre over lengre tid, og du vinner de nødvendige centimeterne i spurten.

Vridningstivheten rundt kranklageret kommer i stor grad på grunn av krankhuset og kjedestagene, men også seterøret har stor betydning. Det patenterte Maximus seterøret gir maksimal kontaktflate mot krankhuset. Alt dette til sammen gir kraftoverføring i verdensklasse.