Unfortunately, we do not ship to your country.

Se till vilka länder vi sänder

Vårt servicecenter öppnar igen imorgon kl 09:00. Skicka gärna ett mail.

Grand Canyon CF SL 29

En tävlingscykel utöver det vanliga

Med teknik lånad från Grand Canyon CF SLX och detaljer som dold vajerdragning, genomgående axlar och pressfit-vevlager passar vår nya Grand Canyon CF SL in perfekt bland Canyons hardtail-cyklar. Kolfiberkonstruktionen ger ramen god vridstyvhet och fin komfort dessutom en accelerationsförmåga som tilltalar sportiga cyklister. Det patenterade skyddet för överröret, IPU är integrerat i ramen och styrlagret, detta för att rädda ramen vid vurpor i hög fart.

Den tävlingsanpassade geometrin har korta kedjestag, relativt kort hjulbas och lågt placerat vevlager, allt för att skapa en snabb och lätthanterlig cykel. Geometrin i kombination med de stora hjulen ger en cykel som är snabb både uppför och utför. Det överdimensionerade styrröret ger precis styrning i hög fart. Långlopp, etapplopp eller bara en rolig dag i skogen, Grand Canyon CF SL är en tävlingsfärdig cykel direkt ur kartongen med ett svårslaget pris/prestanda-förhållande.

modeller

Grand Canyon CF SL 8.9 2.399 €

Grand Canyon CF SL 7.9 SE 1.999 €

Grand Canyon CF SL 7.9 1.799 €

Grand Canyon CF SL 6.9 1.599 €

Grand Canyon CF SL 29 6.9 CH 1.599 €

Grand Canyon CF SL 29 Frameset 899 €

Grand Canyon CF SL 29

Överdimensionerat styrhuvud

En exakt styrning är en av de viktigaste parametrarna för bra åkegenskaper. Tack vare det koniska styrröret har vi kunnat bygga en vridstyv front som ger exakt de egenskaper stigcyklister är ute efter. Med ett koniskt rör på ram och gaffel får du en mer direkt känsla och bättre kontroll vid inbromsning och sväng.

Impact Protection Unit

Impact Protection Unit (patent pending) förhindar att styret skadar överröret vid en krasch.

Genomgående X12-axel

Vridstyvhet är den största tillgången. Det gäller inte bara för ramar utan också för axlar. Genom att använda X12 stickaxel är vridstyvheten förbättrad och cykelns egenskaper därmed signifikant förbättrade.

Hydroformade rör