Unfortunately, we do not ship to your country.

Se till vilka länder vi sänder

Kontakta vårt servicenummer. Vi har öppet vardagar till 15:00: 0767 - 650 596

Nerve AL

en suverän för lång touring

MountainBIKE Testsieger

Enastående - Testseger!

BIKE (France)

Nerve AL+: Redan klassad som en av världens bästa allmountains i världen.

bike

Väldigt bra!

BIKE (France)

Nerve XC 8.0 utgör 26-tummarnas "crème de la crème".

Maximal pålitlighet och allroundegenskaper - det är de karaktäristiska styrkorna som gör Nerve AL perfekt för långa skogsturer. Det här är en vidareutveckling av Canyons mest populära mountainbike. Tillräckligt lätt för långlopp men samtidigt mångsidig nog för att vara den enda cykel som man behöver. Den nya ramen är anpassad för 27,5" stora hjul och är en vidareutveckling av tidigare generationer och passar perfekt in i Nerve-familjen. Med dess 27,5" har den mycket smidiga egenskaper i kombination med låg vikt.

Den nydesignade ramen i aluminium och innovativa detaljarbetet är det första man lägger märke till. Den genomtänkta Anti Squat Kinematics-tekniken gör cykeeln effektivare. De integrerade vajrarna bidrar till ett rent utseende. Allt är genomtänkt och konstruerat med den senaste tekniken. Den nya genomgående axeln ökar baktriangelns vridstyvhet. De lätthanterliga och precisa åkegenskaperna tillsamans med den effektiva dämparkonstruktionen fulländar Nerev AL till den perfekta stigcykeln.

modeller

Nerve AL 9.0 SL 3.299 €

Nerve AL 9.0 W 2.599 €

Nerve AL 9.0 2.599 €

Nerve AL 8.0 W CH 1.999 €

Nerve AL 8.0 W 1.999 €

Nerve AL 8.0 CH 1.999 €

Nerve AL 8.0 1.999 €

Nerve AL 7.0 W 1.699 €

Nerve AL 7.0 1.699 €

Nerve AL 6.0 1.399 €

TAPERED STEERER

En exakt styrning är en av de viktigaste parametrarna för bra åkegenskaper. Tack vare det koniska styrröret har vi kunnat bygga en vridstyv front som ger exakt de egenskaper stigcyklister är ute efter. Med ett koniskt rör på ram och gaffel får du en mer direkt känsla och bättre kontroll vid inbromsning och sväng.

HYDRO 14

Den exakta placeringen av dämparlänkagets ledpunkter säkerställer att olika krafter neutraliserar varandra. På så sätt elimineras onödigt gung utan att dämpning tappar känslighet. Baktriangeln jobbar effektivt genom hela fjädringsvägen och du behåller kontrollen och komforten utan att du förlorar kraft.

POSTMOUNT STANDARD

Tack vare Post Mount-fästet för bromsen behövs det ingen adapter för att fästa bakbromsen. Detta sparar både vikt och gör det enklare att justera bakbromsen.

INTERN KABELDRAGNING

Canyons nyutvecklade genomgående axel ger Spectral max vridstyvhet tack vare en 12 millimeters axeldimension. Till skillnad från andra axelsystem vilar hjulet helt på ramen, det gör det enklare att ta loss och sätta tillbaka hjulet.