Unfortunately, we do not ship to your country.

Se till vilka länder vi sänder

Vi är åter tillgängliga mndag 09:00. Skicka oss ett e-mail.

ENDLESS TRAIL DISCOVERY 

Spectral AL

Det perfekta verktyget för att tämja de svåraste stigarna, Spectral tar dig både uppför berget och ner igen. Spectral är perfekt balanserad i mitten mellan Nerves alltialloegenskaper och Strives mer utförsorienterade egenskaper. Det lågt placerade vevpartiet låter dig hålla hög fart när det börjar svänga eller blir brant utför. De korta kedjestagen i kombination .med ett långt överrör innebär hög stabilitet i fart men också att cykeln blir lätthanterlig i svår terräng. De 140 millimetrarna kvalitativ fjädringsväg ger dig det rätta flytet och maximal kontroll utför tekniska branter.

Tack vare den beprövade anti-squat-tekniken är Spectral effektiv uppför långa klättringar, dina tramprörelser blir till rörelseenergi framåt istället för att gunga. Lätta 27,5-tumshjul rullar lätt över hinder och är smidiga i all sorts terräng. På en Spectral är det lätt att köra med flow, det enda som krävs är att du tar dig till stigen - med Spectral är du redo för nästa äventyr.

modeller 2015 – ute nu!

Spectral AL 8.0 EX 3.299 €

Spectral AL 8.0 2.699 €

Spectral AL 7.0 EX 2.399 €

Spectral AL 7.0 2.399 €

Spectral AL 7.0 W 2.199 €

Spectral AL 6.0 1.999 €

modeller 2014 – Nyp en av de sista 2014 modellerna nu!

Spectral AL 9.0 EX 2.799 €

Spectral AL 9.0 SL 3.099 €

Spectral AL 8.0 2.499 €

Spectral AL 7.0 1.999 €

Spectral AL 7.0 W 1.999 €

Spectral AL 6.0 1.799 €

TAPERED STEERER

Precis styrning är av yttersta vikt för goda köregenskaper på en mountainbike. Tack vare det koniska styrröret är utrymmet för gaffelrör och det lägre lagret utökad. Detta leder till en 100 % ökning av gaffelrörets vridstyvhetet.

ANTI-SQUAT KINEMATICS

Den exakta placeringen av dämparlänkagets ledpunkter säkerställer att olika krafter neutraliserar varandra. På så sätt elimineras onödigt gung utan att dämpning tappar känslighet. Baktriangeln jobbar effektivt genom hela fjädringsvägen och du behåller kontrollen och komforten utan att du förlorar kraft.

POSTMOUNT STANDARD

Tack vare Post Mount-fästet för bromsen behövs det ingen adapter för att fästa bakbromsen. Detta sparar både vikt och gör det enklare att justera bakbromsen.

CANYON THROUGH AXLE

Canyons nyutvecklade genomgående axel ger Spectral max vridstyvhet tack vare en 12 millimeters axeldimension. Till skillnad från andra axelsystem vilar hjulet helt på ramen, det gör det enklare att ta loss och sätta tillbaka hjulet.