Unfortunately, we do not ship to your country.

Se till vilka länder vi sänder

Vårt servicecenter öppnar igen imorgon kl 09:00. Skicka gärna ett mail.

 

TORQUE FRX FRAMESET 2012

Sista exet i storlek S, färg painted black - blue, Art.-Nr. A1027415

En cykel som är skräddarsydd för breda dubbelhopp och höga drop, oavsett om du cyklar I bikeparken eller downhill. Den sortens cykel behöver fjädring som hjälper dig behålla kontrollen i alla situationer. Välj den utrustning som bäst passar dina behov och kör med en styrvinkel på antingen 64° eller 65°, tillsammans med dubbel- eller enkelkrona. Allt detta kombinerat med justerbar slaglängd på antingen 203 eller 185 mm. Det enda som kvarstår för dig är att optimera din Torque FRX för nästa utmaning. Stor variation och perfekt geometri är endast två av de egenskaper som karakteriserar vårt vapen mot gravitationen i 2012 års downhill och bikeparks.

Ny cykel/ram i perfekt skick
Detaljer

Observera! Specifikationen kan avvika från bilden. Klicka på specifikationen för en komplett lista med cykelns komponenter.

Cyklarna i den här kategorin är nya cyklar eller ramar utan några som helst skador. Det kan vara tidigare årgångar eller specialtillverkade cyklar. Cyklarna är i ett tekniskt skick som motsvarar de serietillverkade cyklarna. Precis som på alla Factory outlet cyklar ger vi samma garantier på cyklarna i kategori 1 som på de serietillverkade cyklarna.

TILLFÄLLIGT: 1.099,00 €
Tidigare pris: 1.749,00 € Du sparar: 650,00 €
Ram Canyon New Torque
Bakre dämpare Cane Creek Double Barrel
Styrlager Cane Creek 40
Verktyg Pure Cycling Torque Wrench
Handbok Pure Cycling Handbuch MTB
Vikt 3350 g