Unfortunately, we do not ship to your country.

Se till vilka länder vi sänder

Vi är åter tillgängliga mndag 09:00. Skicka oss ett e-mail.

 

SPEEDMAX CF FRAMESET 2012

Ett fåtal ex kvar i storlek M, färg team, Art.-Nr. A1027776

Speedmax CF lever och andas fart. Oavsett om du använder den till triathlon eller tempo så finns det ingen cykel som gör dig snabbare. Ren aerodynamik: droppformade rör på ram, gaffel och sadelstolpe som är baserade på formen hos en flygplansving eliminerar helt turbulens. Speedmax CF är den idealiska kombinationen av maximal vridstyvhet och design i kombination med minimal vikt. Helheten med cyklist och cykel smälter samman till en enhet. Speedmax CF har erhållit både Design Award of the Republic of Germany och iF product design award in Gold.

Ny cykel/ram i perfekt skick
Detaljer

Observera! Specifikationen kan avvika från bilden. Klicka på specifikationen för en komplett lista med cykelns komponenter.

Cyklarna i den här kategorin är nya cyklar eller ramar utan några som helst skador. Det kan vara tidigare årgångar eller specialtillverkade cyklar. Cyklarna är i ett tekniskt skick som motsvarar de serietillverkade cyklarna. Precis som på alla Factory outlet cyklar ger vi samma garantier på cyklarna i kategori 1 som på de serietillverkade cyklarna.

TILLFÄLLIGT: 1.499,00 €
Tidigare pris: 1.899,00 € Du sparar: 400,00 €
Ram Canyon New F10 Technology
Gaffel Canyon Aero Fork CF
Styrlager Tange IS22AE-SCT integrated
Styrstam Profile Cobra S
Sadelstolpe Canyon Aero Post CF
Verktyg Pure Cycling Torque Wrench
Handbok Pure Cycling Handbuch Roadbike
Vikt 1500 g