Unfortunately, we do not ship to your country.

Se till vilka länder vi sänder

Kontakta vårt servicenummer. Vi har öppet vardagar till 15:00: 0767 - 650 596

 

TORQUE FRX FLASHZONE 2013

Ett fåtal ex kvar i storlek L, färg deep black ano - blue, Art.-Nr. A1031850

En cykel som är skräddarsydd för breda dubbelhopp och höga drop, oavsett om du cyklar i bikeparken eller kör downhill. Den här sortens cykel behöver fjädring som hjälper dig behålla kontrollen i alla situationer. Välj den utrustning som bäst passar dina behov och kör med en styrvinkel på antingen 64° eller 65°, tillsammans med dubbel- eller enkelkrona. Allt detta är kombinerat med en justerbar slaglängd på antingen 203 eller 185 mm. Det enda som kvarstår för dig är att optimera din Torque FRX för nästa utmaning. Stor variation och perfekt geometri är endast två av de egenskaperna som karaktäriserar vårt vapen mot gravitationen i 2013-års bikeparks och downhill-banor. FRX imponerar med sin smidighet. Ute på downhilleden så är det nästan så att du bara behöver tänka på att svänga för att få cykeln i rörelse. Det är omöjligt att slå den här cykelns manöverbarhet och smidighet. Dessutom gör fjädringen att cykeln är som klistrad mot marken och det garanterar en säker, avslappnad och rolig cykling. Endast en cykel med markkontakt kan kontrolleras, bromsas och accellereras. Cykeln är inte lättaccellerad endast på grund av god kinematik, då den låga vikten bidrar till känslan att du cyklar på en enduro och inte en downhill-komet. Här handlar allt om att se, känna och uppleva downhillglädje.

Ny cykel/ram i perfekt skick
Detaljer

Observera! Specifikationen kan avvika från bilden. Klicka på specifikationen för en komplett lista med cykelns komponenter.

Cyklarna i den här kategorin är nya cyklar eller ramar utan några som helst skador. Det kan vara tidigare årgångar eller specialtillverkade cyklar. Cyklarna är i ett tekniskt skick som motsvarar de serietillverkade cyklarna. Precis som på alla Factory outlet cyklar ger vi samma garantier på cyklarna i kategori 1 som på de serietillverkade cyklarna.

TILLFÄLLIGT: 2.999,00 €
Tidigare pris: 3.699,00 € Du sparar: 700,00 €
Ram Canyon New Torque
Bakre dämpare Cane Creek Double Barrel
Gaffel Fox 40 Factory FIT RC2 Kashima 200 mm, 20mm Steckachse
Styrlager Cane Creek 40
Bakväxel SRAM X0 DH Short Cage 10-speed
Kedjestyrare e.thirteen LG1 Taco
Växelreglage SRAM X0
Bromshandtag Avid Elixir X0
Bromsar Avid Code front / X0 rear
Nav Mavic Deemax Ultimate
Kassett Shimano Ultegra CS-6700 10s 11-25
Fälgar Mavic Deemax Ultimate
Däck Maxxis Minion DHF 2,5"DW Super Tacky, Minion Highroller 2,4'' DW
Vevparti e.thirteen LG1r
Klingor 36
Vevlager e.thirteen LG1r
Styrstam Spank Spike Standard Director (31,8)
Styre Spank SPIKE 777/15 mm
Grepp Canyon Bracelets Lock On
Sadel SDG I-Fly Custom
Sadelstolpe SDG Micro I-Beam SP 6061
Pedaler - - -
Verktyg Pure Cycling Torque Wrench
Handbok Pure Cycling Handbuch MTB
Vikt 16,50 kg