Unfortunately, we do not ship to your country.

Se till vilka länder vi sänder

Vårt servicecenter öppnar igen imorgon kl 09:00. Skicka gärna ett mail.

 

GRAND CANYON CF SLX 9.9 TEAM 2013

Sista exet i storlek XL, färg team, Art.-Nr. AS1006160

Stora hjul högt uppsatta mål. Med lanseringen av nya Grand Canyon CF SLX 29 så har vi konsekvent byggt vidare på framgångssagan med Grand Canyon-serierna. Korta kedjestag garanterar sportiga, men inte nervösa egenskaper. Ett lågt placerat vevlager för en central körställning och ett lågt styrhuvud ger fina klättringsegenskaper. Den nya kolfiber-29an matchar syskonmodellen i aluminium med en välbalanserad geometri som är utvecklad att upfylla kraven som de större 29"-hjulen ställer. Framgångsreceptet för den här nya kolfiberraketen är dolt inne i ramen. Vi har använt all vår kunskap för att hitta den perfekta kombinationen av olika kolfibertyper och utnyttjat materialets fördelar till fullo. Den genomtänkta kolfiberfiber-layupen ger enastående vridstyvhet, högsta komfort och lämnar konkurrenterna bakom sig. Stora hjul ger det bästa rullet och det överdimensionerade styrhuvudet garanterar riktigt livfulla egenskaper och samtidigt trygghet och säkerhet i snabba utförskörningar. En annan höjdpunkt är styrlagret med Impact Protection Unit (IPU) som förhindrar att styret slår i överröret vid en krasch. Grand Canyon CF SLX är idealisk för seriös XC- och långloppscykling med en beprövad tävlingsgeometri.

Cykel med synliga spår av användning
Detaljer Images

Observera! Specifikationen kan avvika från bilden. Klicka på specifikationen för en komplett lista med cykelns komponenter.

Om en ram eller cykel har testcyklats åtskilliga gånger placeras den i kategori 4 vid försäljning. Det innebär att kedja och kassett har tydliga spår av användning men funktionen är perfekt. Cyklarna i kategori 4 har stått i showroomet eller testats av tidningar. Cyklarna har ofta repor och lackskador orsakade av stenar och de har ofta testats i skogen (gäller MTB). Precis som på alla Factory Outlet cyklar ger vi samma garantier på cyklarna i kategori 4 som på de serietillverkade cyklarna. Dessutom är dessa cyklar monterade och kontrollerade av vår verkstadspersonal och, om nödvändigt, återigen justerade.

TILLFÄLLIGT: 3.499,00 €
Tidigare pris: 4.199,00 € Du sparar: 700,00 €
Ram Canyon Grand Canyon CF SLX
Gaffel RockShox SID 29 XX World Cup, 100mm, Taper, Remote, 15QR
Styrlager Cane Creek 40
Bakväxel SRAM XX Medium Cage 10 Speed
Framväxel SRAM X0 2x10
Växelreglage SRAM XX Trigger 10 Speed
Bromshandtag Magura MT 8
Bromsar Magura MT 8 180/160
Nav DT Swiss Tricon XM 1550
Kassett SRAM XG-1080 10-speed 11-36
Fälgar DT Swiss Tricon XM 1550
Däck Continental X-King 2,2" RaceSport, Continental Race King 2,2"
Vevparti SRAM XX 10-speed
Klingor 39/26
Vevlager SRAM XX
Styrstam Ritchey WCS 4-Axis 1 1/8 Zoll
Styre Ritchey WCS Carbon Flatbar 700mm
Grepp Ergon GS2-S Teamedition
Sadel Ergon SM3 carbon Team Version
Sadelstolpe Ritchey WCS Carbon
Pedaler - - -
Verktyg Pure Cycling Torque Wrench
Pump Pure Cycling Federgabelpumpe
Handbok Pure Cycling Handbuch MTB
Vikt 9,50 kg