Unfortunately, we do not ship to your country.

Se till vilka länder vi sänder

Kontakta vårt servicenummer. Vi har öppet vardagar till 15:00: 0767 - 650 596

 

TORQUE DHX ROCKZONE 2014

Sista exet i storlek M, färg atom grey, Art.-Nr. AS1007243

De senaste åren har Torque FRX varit liktydigt med kompromisslösa downhillegenskaper. Efterföljaren Torque DHX fortsätter på den traditionen men med en förbättrad länkagekonstruktion som komprimerar bakdämparen. Effektivare kraftöverföring och ännu känsligare dämpning gör att man kan cykla snabbare i råare terräng. Kompromisslöst konstruerad för downhill och bikepark. Ramen är helt nydesignad med lägre placerat överrör som ger mer rörelsefrihet. Robust och vridstyv med innovativa detaljer som Canyons nya genomgående bakaxel och ett nykonstruerat kedjestyrarfäste. De korta kedjestagen i kombination med det rejsigt långa överröret skapar en balanserad geometri och perfekt sittställning. Den flacka styrvinkeln gör branta sektioner lättare att cykla. Ett lågt placerat vevlagerhus låter dig höja farten ytterligare, Torque DHX går som på räls genom kurvorna. Track Flip ger dig möjlighet ner slaglängden till 195 millimeter istället för 210, välkommet där man vill ha ökad trampeffektivet. I DHX-serien hittar du Playzone och Dropzone som anpassats för bikeparks och Flashzone, RockZone och Whipzone som är mer anpassade för downhill - Torque DHX är en hel nöjespark i cykelutf örande.

Ny cykel/ram med små optiska defekter
Detaljer Images

Observera! Specifikationen kan avvika från bilden. Klicka på specifikationen för en komplett lista med cykelns komponenter.

Cyklar och ramar med i kategori 2 är oanvända cyklar som kan ha minimala färgavvikelser, repor eller lackskador. Cyklarna har dock inte allt detta (en cykel hamnar tex i denna kategorin om den orangea randen på ovanröret inte uppfyller Canyons krav men som annars är i felfritt skick). Precis som på alla Factory Outlet cyklar ger vi samma garantier på cyklarna i kategori 2 som på de serietillverkade cyklarna. Dessutom är dessa cyklar monterade och kontrollerade av vår verkstadspersonal och, om nödvändigt, återigen justerade.

TILLFÄLLIGT: 2.399,00 €
Tidigare pris: 2.699,00 € Du sparar: 300,00 €
Ram Canyon Torque DHX
Bakre dämpare Cane Creek Double Barrel
Gaffel RockShox Boxxer R2C2
Styrlager Cane Creek 40
Bakväxel SRAM X9 Type 2, 10s
Kedjestyrare e.thirteen LG1 Taco
Växelreglage SRAM X9 Trigger
Bromshandtag Avid Elixir 7 Trail
Bromsar Avid Elixir 7 Trail
Kassett Shimano 105 CS-5700 10s 11-26
Hjulset SUN Ringlé Charger Expert
Däck Maxxis Highroller II Super Tacky 60DW /
Minion DHR II Super Tacky 60DW
Vevparti Truvativ Descendant
Klingor 36
Styrstam Renthal Renthal Integra
Styre Renthal Fat Bar
Grepp Canyon Bracelets Lock On
Sadel SDG I-Fly Custom
Sadelstolpe SDG Micro I-Beam SP 2014
Pedaler - - -
Verktyg Pure Cycling Torque Wrench
Handbok Pure Cycling Handbuch MTB
Vikt 16,50 kg