Unfortunately, we do not ship to your country.

Se till vilka länder vi sänder

Vårt servicenter öppnar idag kl 09:00. Du kan nå oss på 0767 - 650 596 eller skicka oss epost.

Ultimate AL SLX

Byggd för fartälskaren

RoadBike Testsieger

Testvinnare - Enastående

Vridstyvhet i världsklass och överlägsen vibrationsdämpning och komfort - Ultimate AL är utan tvekan en av de bästa aluminiumcyklarna som finns. Till 2014 har vi lättat ramen ytterligare genom att använda en mer avancerad aluminiumlegering och därför kunnat göra rören ännu tunnare. Resultatet är en 110 gram lättare ram med samma vridstyvhet som tidigare.

Den senaste generationen av gaffeln One One Four SLX är helt i kolfiber och kommer att sitta standardmonterad på Ultimate AL SLX 2014. Med det koniska styrröret fördelas belastningen bättre och vridstyvheten har ökat trots lägre vikt. Den komfortabla och lätta VCLS-sadelstolpen skapar den perfekta länken mellan människa och maskin. Stötar och vibrationer från dåliga vägar dämpas effektivt och sparar kroppen till slutspurten.

modeller

Ultimate AL SLX 9.0 Di2 2.199 €

Ultimate AL SLX 9.0 SL 1.899 €

Ultimate AL SLX Frameset me. 699 €

Ultimate AL SLX Frameset el. 699 €

Snyggt att titta på, skyddade från väder och vind och tystare än alla alternativ tack vare den korsade dragningen - det är bara några av fördelarna med dold vajerdragning. Behöver du byta vajrar är det enkelt gjort tack vare luckan vid vevlagret.

Den nya One One Four SLX-gaffeln är ytterligare ett steg uppåt på komfortstegen. Gaffeln har hjulinfästning i kolfiber, extrem vridstyvhet i sidled och tack vare VCLS-teknologin också komfort i världsklass. Muskler och leder sparas och du har krafter kvar till spurten.

VCLS stands for vertical comfort lateral stiffness. Slimline seat stays in connection with the Maximus Seattube increase the level of comfort and performance. The VCLS technology helps you perform better for longer and you can gain crucial centimetres in that final sprint.

Vridstyvheten kring vevlagret beror till stor del på vevlagerhuset och kedjestagen, men också sadelröret är av stor betydelse. Det patenterade Maximus seat tube ger maximal kontaktyta mot vevlagerhuset. Allt detta tillsammans ger en kraftöverföring i världsklass.