Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Wij zijn vandaag nog bereikbaar tot 17:00 uur via +31 308881415 (NL) – +32 1649 02 05 (BE/NL). Kijk hier voor veelgestelde vragen.

 

AEROAD CF 9.0 CT 2012

Slechts 1 model, leverbaar in maat 2XL, kleur team, Art.Nr. AS1006044

De slanke, hoog ovale buisvormen van de Aeroad CF, de zandloper- vormige balhoofdbuis, de vleugel vormige voorvorkpoten en de diep aangezette staande achterbrug, karakteriseren het frame reeds op een eerste oogopslag. Daar er aan een Aero racefiets meer eisen gesteld worden dan alleen de windweerstand, werd tijdens de ontwikkeling van de Aeroad CF veel aandacht besteed aan de parameters stijfheid, gewicht, comfort en veiligheid. Zo garandeert bijvoorbeeld de Press-Fit trapas een organisch gevormde overgang tussen onderbuis en liggende achterbrug en zorgt daarbij voor stijfheidwaarden, die in de klasse van Aero racefietsen een absolute noviteit zijn.

Fiets met lichte, maar zichtbare gebruikssporen
Details Beelden

Attentie! De foto van de fiets vertoont de standaard componenten. Bekijk AUB de specificatielijst voor informatie over de onderdelen die precies op de aangeboden fiets gemonteerd zijn.

Werden er met een frame of een fiets meerdere testritten gemaakt, dan betekent dit, dat zij voor de verkoop aangeduid zullen worden met deze categorie. Dit betekent dat aan de ketting en de cassette duidelijk zichtbare gebruikssporen te zien zijn, de functionaliteit echter perfect is. Deze categorie fietsen zijn bijvoorbeeld fietsen die uit de showroom komen of naargelang de testintensiviteit, fietsen gebruikt voor tijdschrift testen. Deze fietsen laten vaker krasjes of lakbeschadigingen door steenslag zien, zij werden gedeeltelijk in het terrein gereden (alleen bij mountainbikes). Zoals op alle Factory Outlet fietsen geven wij op de fietsen van deze categorie de volledige garantie zoals ook bij de actuele nieuwe modellen. Tevens worden deze fietsen door onze gediplomeerde medewerkers van de werkplaats opgebouwd, getest en indien noodzakelijk gerepareerd.

NU SLECHTS: € 2.999,00
Oude prijs: € 3.899,00 U bespaart: € 900,00
Frame Canyon Aeroad CF
Voorvork Canyon Aeroblade SL
Balhoofdstel Acros Ai-69 Fiber
Achter derailleur Shimano DuraAce
Voor derailleur Shimano DuraAce
Shifters Shimano DuraAce
Remgrepen Shimano DuraAce
Remmen Shimano DuraAce
Naven Mavic Cosmic Carbone SL
Cassette Shimano Dura-Ace 7900 11-28
Velgen Mavic Cosmic Carbone SL
Banden Continental Grand Prix 4000s
Crankstel Fulcrum Racing Torq RS Compact
Tandwielen 50/34 (Compact)
Trapas Fulcrum Ultra-Torque OS-Fit
Stuurpen Ritchey WCS 4-Axis 1 1/8 Zoll
Stuur Ritchey WCS Curve
Zadel Selle Italia SLR Special Edition
Zadelpen Canyon VCLS Aero Post
Pedalen - - -
Gereedschap Pure Cycling Torque Wrench
Handleiding Pure Cycling Handbuch Roadbike
Gewicht 7,15 kg

Eindoordeel: ZEER GOED - TESTWINNAAR

Mountainbike 02/08 (model 2008)