Unfortunately, we do not ship to your country.

see our shipping destinations

Onze servicedesk is morgen weer bereikbaar vanaf 09:00 uur. Stuur ons gerust een e-mail of kijk hier voor veelgestelde vragen.

 

ULTIMATE CF 9.0 PRO 2013

Slechts 1 model, leverbaar in maat 64, kleur team, Art.Nr. AS1006314

Het Ultimate CF frame is de bestseller van de gehele Canyon modelreeks. De lichte en comfortabele frameset is onderscheiden met de prestigieuze ‘Designpreis der Bundesrepublik Deutschland’ en vele testoverwinningen. Op esthetisch en functioneel vlak hoort het frame dus thuis in de buitencategorie. Uitgerust met de 320 gram lichte en stijve One One Four SLX voorvork en de comfortabele VCLS Post, dempt het chassis alle schokken en vibraties bij een ongekende drang naar snelheid. De gepatenteerde Maximus-zitbuis zorgt in combinatie met het dubbelwandige en oversized trapashuis voor maximale stijfheid en stabiliteit bij iedere pedaaltrap. Onovertroffen is ook de prijs-kwaliteitverhouding. Of je nu afdaalt in de bergen of je rivalen op de meet klopt, de Ultimate CF leeft voor de koers.

fiets met minieme, nauwelijks zichtbare gebruikssporen
Details Beelden

Attentie! De foto van de fiets vertoont de standaard componenten. Bekijk AUB de specificatielijst voor informatie over de onderdelen die precies op de aangeboden fiets gemonteerd zijn.

Deze categorie beschrijft fietsen en frames, die minieme gebruikssporen vertonen. Dit kunnen bijvoorbeeld fietsen van klanten zijn, die hun fiets binnen de 30 dagen regeling geretourneerd hebben, maar reeds een of twee ritten hiermee gefietst hebben. Ook is het mogelijk, dat het hier een fiets betreft die voor een eenmalige testrit gebruikt is. De cassette en ketting zijn net ingereden en laten geen meetbare slijtage zien. Het frame en ook de onderdelen kunnen krasjes, lakbeschadigingen en/of kleur afwijkingen vertonen. Zoals op alle Factory Outlet fietsen geven wij op de fietsen van deze categorie de volledige garantie zoals ook bij de actuele nieuwe modellen. Tevens worden deze fietsen door onze gediplomeerde medewerkers van de werkplaats opgebouwd, getest en indien noodzakelijk gerepareerd.

NU SLECHTS: € 1.899,00
Oude prijs: € 2.599,00 U bespaart: € 700,00
Frame Canyon Ultimate CF
Voorvork Canyon One One Four SLX
Balhoofdstel Acros Ai-70 Fiber
Achter derailleur Campagnolo Chorus 11s
Voor derailleur Campagnolo Chorus
Shifters Campagnolo Chorus Ergopower 11s
Remgrepen Campagnolo Chorus Ergopower
Remmen Campagnolo Chorus
Naven Mavic Ksyrium Elite
Cassette Campagnolo Chorus 11s 12-25
Velgen Mavic Ksyrium Elite
Banden Continental Grand Prix 4000s
Crankstel Campagnolo Chorus Ultra-Torque Compact
Tandwielen 53/39 (Standard)
Trapas Campagnolo Record Ultra-Torque
Stuurpen Ritchey WCS 4-Axis 1 1/4 Zoll
Stuur Ritchey WCS EvoCurve
Stuurlint Canyon Ergospeed Gel
Zadel Selle Italia Race Special Edition
Zadelpen Canyon VCLS Post
Pedalen - - -
Gereedschap Pure Cycling Torque Wrench
Handleiding Pure Cycling Handbuch Roadbike
Gewicht 6,95 kg

Eindoordeel: ZEER GOED - TESTWINNAAR

Mountainbike 02/08 (model 2008)