Unfortunately, we do not ship to your country.

Se till vilka länder vi sänder

Vårt servicecenter öppnar igen imorgon kl 09:00. Skicka gärna ett mail.

 

ULTIMATE CF SLX 9.0 PRO 2014

Sista exet i storlek S, färg stealth, Art.-Nr. AS1006395

"Årets landsvägscykel 2013" (Le Cycle), "Månadens landsvägscykel"" (Vélo Magazine), "Enastående poäng" (Pro Cycling), "Superb" (Road Bike), "Otroligt resultat – testvinnare" (TOUR). Ultimate CF SLX måste vara en av världens bästa kolfiberramar. Ramen väger endast 790 gram och sätter en ny standard vad gäller vikt, vridstyvhet, komfort och design samt dess fantastiska köregenskaper och knivskarpa precision. Cykeln är ett riktigt blickfång med de sofistikerade VCLS bakstagen. Överröret har en snygg övergång till kedjestagen vilket ger hela den bakre triangeln en extrem lateral vridstyvhet. Överröret och det nya Maximus seat tube har också en ny plattare form för ökad komfort. Samspelet med det vridstyva vevlagerhuset och de asymmetriska kedjestagen ger suverän prestanda och oöverträffad komfort. En komfort som ytterligare förbättras av den nya generatione One One Fours SLX fork. Den här tävlingsgaffeln där till och med gaffeländarna är i kolfiber har extrem lateral vridstyvhet och en VCLS teknologi som absorberar hårda stötar och vibrationer. Detta skonar dina muskler och leder och spar värdefull kraft till den avgörande spurten. Samtliga modeller kan uppgraderas med sadelstolpen VCLS Post 2.0. Den helt underhållsfria VCLS Post väger endast 220 g och finns i två versioner. Den raka versioner ger en setback på 2 mm eller - 10 mm. Den vinklade versionen ger en setback på mellan 13 och 25 mm. Detta betyder att alla cyklisterna kan hitta sin ideala position. I kombination med den beprövade VCLS teknologin hos den superlätta kolfiberramen blir resultatet suverän komfort och prestanda.

Ny cykel/ram med små optiska defekter
Detaljer Images

Observera! Specifikationen kan avvika från bilden. Klicka på specifikationen för en komplett lista med cykelns komponenter.

Cyklar och ramar med i kategori 2 är oanvända cyklar som kan ha minimala färgavvikelser, repor eller lackskador. Cyklarna har dock inte allt detta (en cykel hamnar tex i denna kategorin om den orangea randen på ovanröret inte uppfyller Canyons krav men som annars är i felfritt skick). Precis som på alla Factory Outlet cyklar ger vi samma garantier på cyklarna i kategori 2 som på de serietillverkade cyklarna. Dessutom är dessa cyklar monterade och kontrollerade av vår verkstadspersonal och, om nödvändigt, återigen justerade.

TILLFÄLLIGT: 4.099,00 €
Tidigare pris: 4.199,00 € Du sparar: 100,00 €
Ram Canyon Ultimate CF SLX
Gaffel Canyon One One Four SLX
Styrlager Acros Ai-70 Fiber
Bakväxel Campagnolo Record 11s
Framväxel Campagnolo Record
Växelreglage Campagnolo Record Ultra-Shift Ergopower 11s
Bromshandtag Campagnolo Record Ergopower
Bromsar Campagnolo Record
Nav Mavic Ksyrium SLR WTS Exalith 2
Kassett Campagnolo Record 11s 11-25
Fälgar Mavic Ksyrium SLR WTS Exalith 2
Däck Mavic Yksion Pro SSC GripLink / PowerLink
Vevparti Campagnolo Record 11s
Klingor 53/39 (Standard)
Vevlager Campagnolo Record Ultra-Torque
Styrstam Ritchey WCS 4-Axis 44 1 1/4 Zoll
Styre Ritchey WCS EvoCurve
Styrlinda Canyon Ergospeed Gel
Sadel Fizik Antares
Sadelstolpe Canyon VCLS Post (15 - 35mm Setback)
Pedaler - - -
Verktyg Pure Cycling Torque Wrench
Handbok Pure Cycling Handbuch Roadbike
Vikt 6,45 kg