Unfortunately, we do not ship to your country.

Se till vilka länder vi sänder

Vårt servicenter öppnar idag kl 09:00. Du kan nå oss på 0767 - 650 596 eller skicka oss epost.

 

ULTIMATE CF SLX 9.0 SL CT 2014

Sista exet i storlek 2XL, färg stealth, Art.-Nr. AS1006723

Strävan efter perfektion och en önskan att bygga världens bästa cyklar är vår drivkraft. Vårt mål var klart definerat: att förbättra en av de bästa ramarna i världen med en revolutionerande ny design, och med lanseringen av Ultimate CF SLX 2013 så är detta mål uppfyllt. Den superlätta ramen på 790 gram sätter en ny standard med en enastående vridstyvhet, komfort och design. Ramens baktriangel var i extra fokus under utvecklingsarbetet. Den direkta länken mellan sadelstagen och överröret ökar signifikant vridstyvheten i området och det avsmalnande överröret och Maximus Seattube ökar komforten märkbart. Dessa egenskaper i kombination med det vridstyva Press-Fit vevlagret och de asymmetriska kedjestagen ger maximal prestanda. Den interna vajerdragningen ger cykeln en ren och stilren framtoning och i kombination med det tvådelade växelörat garanteras mycket precisa växlingar. Extra hög komfort levereras av OneOne Four SLX gaffeln. Denna tävlingsgaffel med gaffeländar i kolfiber har maximal lateral vridstyvhet och absorberar även de kraftigaste stötar och vibrationer tack vare VCLS technologin. Detta minskar trycket på din muskulatur och spar energin till de avgörande ögonblicken. Du kan välja mellan 11 olika versioner av denna modell. Nyhet 2013: Ergospeed modeller med Ergospeed styrlinda, 25 mm däck och VCLS Post 2.0, som finns som tillval på samtliga versioner.

Cykel med knappt märkbara spår av användning
Detaljer

Observera! Specifikationen kan avvika från bilden. Klicka på specifikationen för en komplett lista med cykelns komponenter.

Kategorin 3 innehåller cyklar och ramar som har små spår av användning. Det kan tex röra sig om cyklar som kunder har returnerat inom 30 dagar och som då använts två eller tre gånger. Cykeln kan också ha provcyklats på annat sätt. Kassetten och kedjan är endast incyklade och har inga mätbara spår av användning. Ramen och även komponenter kan vara repade, ha lackskador eller ha färgavvikelser.. Precis som på alla Factory outlet cyklar ger vi samma garantier på cyklarna i kategori 3 som på de serietillverkade cyklarna. Dessutom är dessa cyklar monterade och kontrollerade av vår verkstadspersonal och om nödvändigt, återigen justerade.

TILLFÄLLIGT: 4.399,00 €
Tidigare pris: 4.599,00 € Du sparar: 200,00 €
Ram Canyon Ultimate CF SLX
Gaffel Canyon One One Four SLX
Styrlager Acros Ai-70 Fiber
Bakväxel SRAM Red 22 11s
Framväxel SRAM Red 22 inkl. Chain Catcher
Växelreglage SRAM Red 22 DoubleTap
Bromshandtag SRAM Red 22 DoubleTap
Bromsar SRAM Red
Nav Mavic R-Sys SLR WTS Exalith 2
Kassett SRAM Red 22 PG1190
Fälgar Mavic R-Sys SLR WTS Exalith 2
Däck Mavic Yksion Pro SSC GripLink / PowerLink
Vevparti SRAM Red 22
Klingor 50/34 (Compact)
Vevlager SRAM Red GXP
Styrstam Ritchey WCS 4-Axis 44 1 1/4 Zoll
Styre Ritchey WCS EvoCurve Carbon
Styrlinda Canyon Ergospeed Gel
Sadel Fizik Antares
Sadelstolpe Canyon VCLS Post (15 - 35mm Setback)
Pedaler - - -
Verktyg Pure Cycling Torque Wrench
Handbok Pure Cycling Handbuch Roadbike
Vikt 6,10 kg