Unfortunately, we do not ship to your country.

Se till vilka länder vi sänder

Kontakta vårt servicenummer. Vi har öppet vardagar till 15:00: 0767 - 650 596

 

ULTIMATE CF SLX 9.0 LTD EPS 2014

Sista exet i storlek L, färg stealth, Art.-Nr. AS1007211

"Årets landsvägscykel 2013" (Le Cycle), "Månadens landsvägscykel"" (Vélo Magazine), "Enastående poäng" (Pro Cycling), "Superb" (Road Bike), "Otroligt resultat – testvinnare" (TOUR). Ultimate CF SLX måste vara en av världens bästa kolfiberramar. Ramen väger endast 790 gram och sätter en ny standard vad gäller vikt, vridstyvhet, komfort och design samt dess fantastiska köregenskaper och knivskarpa precision. Cykeln är ett riktigt blickfång med de sofistikerade VCLS bakstagen. Överröret har en snygg övergång till kedjestagen vilket ger hela den bakre triangeln en extrem lateral vridstyvhet. Överröret och det nya Maximus seat tube har också en ny plattare form för ökad komfort. Samspelet med det vridstyva vevlagerhuset och de asymmetriska kedjestagen ger suverän prestanda och oöverträffad komfort. En komfort som ytterligare förbättras av den nya generatione One One Fours SLX fork. Den här tävlingsgaffeln där till och med gaffeländarna är i kolfiber har extrem lateral vridstyvhet och en VCLS teknologi som absorberar hårda stötar och vibrationer. Detta skonar dina muskler och leder och spar värdefull kraft till den avgörande spurten. Samtliga modeller kan uppgraderas med sadelstolpen VCLS Post 2.0. Den helt underhållsfria VCLS Post väger endast 220 g och finns i två versioner. Den raka versioner ger en setback på 2 mm eller - 10 mm. Den vinklade versionen ger en setback på mellan 13 och 25 mm. Detta betyder att alla cyklisterna kan hitta sin ideala position. I kombination med den beprövade VCLS teknologin hos den superlätta kolfiberramen blir resultatet suverän komfort och prestanda.

Cykel med synliga spår av användning
Detaljer Images

Observera! Specifikationen kan avvika från bilden. Klicka på specifikationen för en komplett lista med cykelns komponenter.

Om en ram eller cykel har testcyklats åtskilliga gånger placeras den i kategori 4 vid försäljning. Det innebär att kedja och kassett har tydliga spår av användning men funktionen är perfekt. Cyklarna i kategori 4 har stått i showroomet eller testats av tidningar. Cyklarna har ofta repor och lackskador orsakade av stenar och de har ofta testats i skogen (gäller MTB). Precis som på alla Factory Outlet cyklar ger vi samma garantier på cyklarna i kategori 4 som på de serietillverkade cyklarna. Dessutom är dessa cyklar monterade och kontrollerade av vår verkstadspersonal och, om nödvändigt, återigen justerade.

TILLFÄLLIGT: 6.049,00 €
Tidigare pris: 6.499,00 € Du sparar: 450,00 €
Ram Canyon Ultimate CF SLX
Gaffel Canyon One One Four SLX
Styrlager Acros Ai-70 Fiber
Bakväxel Campagnolo Super Record EPS 11s
Framväxel Campagnolo Super Record EPS
Växelreglage Campagnolo Super Record EPS Ergopower 11s
Bromshandtag Campagnolo Super Record EPS Ergopower
Bromsar Campagnolo Super Record
Nav Mavic R-Sys SLR WTS Exalith 2
Kassett Campagnolo Super Record 11s 11-25
Fälgar Mavic R-Sys SLR WTS Exalith 2
Däck Mavic Yksion Pro SSC GripLink / PowerLink
Vevparti Campagnolo Super Record Ultra-Torque Titan Axle Compact
Klingor 53/39 (Standard)
Vevlager Campagnolo Ultra-Torque OS-Fit
Styrstam Ritchey WCS 4-Axis 44 1 1/4 Zoll
Styre Ritchey WCS EvoCurve Carbon
Styrlinda Canyon Ergospeed Gel
Sadel Selle Italia SLR Special Edition
Sadelstolpe Canyon VCLS Post (15 - 35mm Setback)
Pedaler - - -
Verktyg Pure Cycling Torque Wrench
Handbok Pure Cycling Handbuch Roadbike
Vikt 6,35 kg